Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Necrolog.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak
Necrolog.

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.11.2005 20:00

zapalmy świeczki kochani!!!
)*( )*( )*(
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 01.11.2005 20:06

Lepiej włóż sobie je do dupy ( zapalone).

ooloo :lol: :lol: :lol:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 01.11.2005 20:10

platon napisał(a):zapalmy świeczki kochani!!!

Tym razem odczytuję, że chodzi o cro.pl

i to wcale nie jest wesołe... :cry:

[*] [*] [*]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 01.11.2005 20:23

ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 01.11.2005 20:27

JoeF napisał(a):
platon napisał(a):zapalmy świeczki kochani!!!

Tym razem odczytuję, że chodzi o cro.pl

i to wcale nie jest wesołe... :cry:

[*] [*] [*]

To po kiego grzyba je zapaliłeś?

Aleś se to mędrcze odczytał!!! Jesteś tak samo "mądry inaczej" jak ten dupek platon, który wszem "obwieścił" zapalenie świec, nie wiadomo po co i z czym związane - tylko dlatego, " że wypada" boć dzisiaj przecież dzień Wszystkich Świętych i wszyscy świece zapalają. A pomysł ma się tak do cro.pl jak koszula do dupy. Czyli nijak.

ooloo :o :o :o
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 01.11.2005 20:44

Zaczynacie mnie wkurwiać panowie. Jak w "wizytówce" jest informacja "skąd:" to pisz pan z Oświęcimia albo z Warszawy, albo z jakiejkolwiek innej wsi, a nie "...droga do nikąd..." albo "...tak smaku...". Jesteście żałosnymi "poetami", zwłaszcza volumen z jego serialową """""powieścią""""" pt. Marija czyli śmiechu warte.

Bracie dużo wiedzy ci brakuje, aby brać się za takie rzeczy!!!!!!!! A jak nie wiesz o co chodzi i w dodatku niewiele umiesz - to nie pisz!!!!! Bo piszesz ckliwy romans dla 9-cio letnich panienek, a wydaje ci się, że tworzysz historię. Naprawdę przestań, bo mnie jeszcze bardziej wkurwisz...

ooloo :twisted: :twisted: :twisted:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 01.11.2005 20:50

Widzę, ze brak tu taktu...nawet dziś :cry:
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 01.11.2005 21:12

ooloo czy bedziesz na spotkaniu 11.11 a jesli tak to czy Twoja cywilna tożsamość pozwoli Ci sie ujawnić
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 01.11.2005 21:38

no ooloo..błysnąłeś... że ho ho....pieknie napisane...
i....i mówisz że z Krakowa jesteś...hym...ciekawe...
..a dla mnie to ty kmiotek jesteś...taki malutki ...

ps.

a jakbyś chciał wiedzieć....z Bydgoszczy jestem :D
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.11.2005 21:48

ooloo napisał(a):Zaczynacie mnie wkurwiać panowie. Jak w "wizytówce" jest informacja "skąd:" to pisz pan z Oświęcimia albo z Warszawy, albo z jakiejkolwiek innej wsi, a nie "...droga do nikąd..." albo "...tak smaku...". Jesteście żałosnymi "poetami", zwłaszcza volumen z jego serialową """""powieścią""""" pt. Marija czyli śmiechu warte.

Bracie dużo wiedzy ci brakuje, aby brać się za takie rzeczy!!!!!!!! A jak nie wiesz o co chodzi i w dodatku niewiele umiesz - to nie pisz!!!!! Bo piszesz ckliwy romans dla 9-cio letnich panienek, a wydaje ci się, że tworzysz historię. Naprawdę przestań, bo mnie jeszcze bardziej wkurwisz...

ooloo :twisted: :twisted: :twisted:

Ta ...ooloo z Krakowa ,wiesz Krzysiu po kresce cię poznaję,bo tylko ty tak zapalczywie możesz pisać do volumena jak do wroga.
Człowiek o co najmniej 32 nikach z Krakowa.No chłopie ty się popraw.
Irekcity
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irekcity » 01.11.2005 22:01

Witam wszyskich i z góry bardzo przepraszam za moje słowa..
Od jakiegos czasu przegladam wasze forum ale dopiero teraz zdecydowałem sie pierwszy raz napisac posta.
Jak dla mnie takie konowały jak "ooloo" juz dawno powinni wylecieć z tego forum.
Normalnie szlak mnie trafia jak tacy idioci pisza takie bzdety.
Czy naprawde nie mozna z tym nic zrobić?? Gdzie jest ktoś odpowiedzialny za to Forum?? Gdzie jest Moderator??!!
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 01.11.2005 22:09

Widzisz Irek...kiedyś...dawno dawno temu funkcja moderatora Tutaj była zupełnie zbędna....potem taki jeden się obwołał Modem...i...kiedy doszło do "buntu" tych za których plecami się to zadziało....chłopek się wycofał...tyle że niezupełnie...siedzi sobie teraz za kotarą...ze swoimi uprawnieniami...i raz jest tym raz innym...i chyba w ten sposób (patrz powyżej) chce nam udowodnić że był potrzebny :D :D

ale że mu się tak chce....chyba zacznę go podziwiać :wink: :wink:
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 01.11.2005 23:39

Bruno napisał(a):Widzisz Irek...kiedyś...dawno dawno temu funkcja moderatora Tutaj była zupełnie zbędna....potem taki jeden się obwołał Modem...i...kiedy doszło do "buntu" tych za których plecami się to zadziało....chłopek się wycofał...tyle że niezupełnie...siedzi sobie teraz za kotarą...ze swoimi uprawnieniami...i raz jest tym raz innym...i chyba w ten sposób (patrz powyżej) chce nam udowodnić że był potrzebny :D :D

ale że mu się tak chce....chyba zacznę go podziwiać :wink: :wink:

częsty objaw w necie zwłaszcza u osób mało dowartościowanych, są osoby które za wszelką cenę chciałyby czymś zarządzać: pokojem na czacie, forum - a tak naprawdę mogłyby zarządzać własnymi skarpetkami :wink:
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 02.11.2005 11:25

szkoda mi starego forum...
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 02.11.2005 12:13

Iwona_PB napisał(a):szkoda mi starego forum...
:cry:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone