W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Byłam na wakacjach w Chorwacji. Pływałam jachtem przez 2 tygodnie. Mam problem, ponieważ nie znam nazwy miejscowości, która bardzo mi się spodobała. Moja prośba - jeśli ktoś był, rozpoznał proszę o nazwę miejscowości. Pamiętam, że wpływaliśmy do zatoczki ze żwirkową plażą. Na plaży stały parasolki, daszki, a do wioski/miasteczka szło się dłuższą chwilę (ok.20 min) ulicą. Cięzko było znaleźć jakikolwiek sklep czy bar. BARDZO PROSZĘ O POMOC. Przesyłam zdjęcia zrobione w drodze z plaży do miasteczka/wsi.
Spróbuj wrzucić fotę np. z kościółkiem do działu Zagadka,ale wiadomo,że CROMANIAK potrafi! Zagląda tam kilku kozaków dla których nie ma zagadek do rozwiązania. klik
Może pamiętasz chociaż region czy wyspy jakieś ,które odwiedziliście?
Pierwszy raz byłam w Cro, i to 2 tygodnie na jachcie więc dla mnie wszystko było takie fascynujące, że na nazwach sie nie skupiałam. Pamiętam, że napewno miejscowość znajduje się między miastem PULA a ZADAR. Jest tam sporo wysepek ale nie mogę na mapie znaleźć, przejrzałam sporo zdjęć w internecie i nic. Dlatego liczę na Was.