Model to iPaq 3870 z Irda i Bluetooth, w miarę nowa bateria polimerowa ( 1600 mAh - trzyma np 5 h grania w Age of Empires III na full podświetleniu )
do tego oryginalna ładowarka samochodowa, utui do zaczepienia na pasku, komplet papierów , pudełko, instrukcja, ładowarka, oryginalne cd z windowsem i jakieś jeszcze szpargały - chyba zapasowy rysik, ale nie jestem pewien. - cena 500 PLN do negocjacji
Mam też do niego uchwyt samochodowy, przerobiony własnoręcznie z oryginalnego uchwytu - sprawuje się wyśmienicie i ma gniazdo zasilania.
Odbiornik GPS na bluetooth XaioX ( jeszcze na gwarancji tylko nie pamiętam czy pół roku czy półtora) 16 satelit, b dobra czułość, z baterią 930mAh - wg zapewnień producenta trzyma 20 h i sprawdzone empirycznie, w zestawie oczywiście ładowarka stacojnarna i samochodowa, pudełko papiery instrukcja i CD z dodatkowym oprogramowaniem na PC - cena 400 PLN do negocjacji
Nie sprzedaję karty pamięci - chyba że ktoś się uprze i chce cały zestaw - karta 1GB Toshiba koszt nowej to około 110 PLN
Dodatkowo mam prawie 10 GB oprogramowania do tego sprzętu nawigacja , gry , inne oprogramowanie.
Wszelkie szczególowe pytania i propozycje proszę kierować na gg:1978668 tlen: jmadejek, komórkę +48601437358
Dodam jeszcze że sprzęt się świetnie sprawuje, działa bezawaryjnie, zastosowania praktycznie ograniczone wyobraźnią, aha jest możliwość korzystania np z internetu na takim sprzęcie - jesli macie komórkę z bluetooth.
Możliwośc kupienia wszystkiego osobno -tzn Ipaqa i GPS-a ,ale pod warunkiem że sprzedam najpierw Ipaqa.
A sprzedaję, ponieważ zbieram teraz na klimatyzację do samochodu - koszt około 1500 PLN, a z małym dzieckiem podróżowanie bez klimy to straszny koszmar - nie mówię tu nawet o Chorwacji , ale nawet po Polsce
Pozdrawiam