Jacek_P napisał(a):Z tego co wiem prawo w tym kontekście w Austrii się nie zmieniło. Kręcenie kamerą jest zabronione, to że coraz więcej ludzi to robi i coraz więcej filmów z jeżdżenia po AT możemy znaleźć na YT to inna sprawa. Osobiście znam ludzi, gdzie podczas kontroli autostradowej nawet się nie zapytali, a kamera wisiała i nagrywała a znam też takich którym wakacje wyszły sporo droższe..... The choice is yours.
Jacek_P napisał(a):Z tego co wiem prawo w tym kontekście w Austrii się nie zmieniło. Kręcenie kamerą jest zabronione, to że coraz więcej ludzi to robi i coraz więcej filmów z jeżdżenia po AT możemy znaleźć na YT to inna sprawa. Osobiście znam ludzi, gdzie podczas kontroli autostradowej nawet się nie zapytali, a kamera wisiała i nagrywała a znam też takich którym wakacje wyszły sporo droższe..... The choice is yours.
kobrat napisał(a):uzywanie kamer jest w austrii zabronione. Pytanie czy posiadanie tez? czy trzeba ja calkowicie zdemontowac? mam taka co jest gps przyklejony na stale do szyby, a kamerke mozna sklapnac do gory. Czy to wystarczy? i jak jest w Slowenii , bo nigdzie nic nie znalazlem. Dzieki i pozdro
kobrat napisał(a):uzywanie kamer jest w austrii zabronione. Pytanie czy posiadanie tez?
kobrat napisał(a):Pytanie czy posiadanie tez? czy trzeba ja calkowicie zdemontowac?
markru609 napisał(a):Witam,
Planuje wyjazd na Chorwację
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi