Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nauka chorwackiego na slasku - pytanko :)

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ptysiu_smoku
Turysta
nauka chorwackiego na slasku - pytanko :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptysiu_smoku » 04.04.2004 15:25

Na poczatku witam wszystkich serdecznie, jestem Marcin, dzisiaj sie zarejestrowalem - wiec, jakby nie bylo, jestem tu nowy :)
Od razu na poczatku mam wielka prosbe.
Mianowicie szukam od jakiegos czasu, niestety, bez rezultatu, kursow serbsko-chorwackiego (az do tego stopnia spodobal mi sie ten kraj 8) ) w Katowicach, tudziez Gliwicach.
Czy nie obila sie Wam, drodzy Chorwacjofani, jakas informacja na ten temat?
Serdecznie pozdrawiam :)
Ostatnio edytowano 04.04.2004 18:50 przez ptysiu_smoku, łącznie edytowano 1 raz
pop3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pop3 » 04.04.2004 15:32

HEJ Do Zabrza masz blisko to moge ci powiedziec ze w szkole jezykow obcych Gronex wlasnie w Zabrzu jest kurs j.chorwackiego nie wiem czy sa jakies grupy teraz bo jak ja chodzilam 2 lata temu to bylam sama hihi.a uczy swietna nauczycielka Teresa. :P
ptysiu_smoku
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptysiu_smoku » 04.04.2004 15:39

dzieki Ci serdeczne, juz pedze do wyszukiwarki "obadac" sprawe :)) Bardzo Ci dziekuje raz jeszcze, Pop3 :) [hm nie za duzo tych podziekowan na linijke wypada w tym poscie? ;)]
pop3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pop3 » 04.04.2004 15:43

Bardzo prosze :lol: daj znac co zalatwiles tzn.czy sa jakies grupy.
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 04.04.2004 15:54

Pop podaj proszę adres. Z Bytomia do Zabrza, zresztą mojego rodzinnego miasta,rzut beretem.
pop3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pop3 » 04.04.2004 16:43

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :lol:
ptysiu_smoku
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptysiu_smoku » 04.04.2004 17:25

do tej szkoly? www.bmj.net.pl/~gronex
co prawda nie widze tam kursu chorwackiego, ale im wiecej nas do nich napisze, to moze cos zorganizuja? :)
jak ktos ma ochote pogawedzic na ten temat (no i w sumie nie tylko ;) ) zapraszam ;) gg 506908

ps. mala pomylka byla przed chwila w adresie.. teraz juz dziala :roll:
pop3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pop3 » 04.04.2004 20:04

kurs jest gwarantuje jest tez wegierski i chyba bulgarski .te jezyki nie sa zbyt popularne wiec nie zawsze jest grupa, tak jak pisalam wczesniej ja bylam sama w grupie tzn mialam zajecia indywidualne ale to troche drogo wyszlo wiec nie kontynuowalam w nastepnym roku.ja tam musze podejsc oddac materialy wiec sie czegos dowiem.
vicka80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) vicka80 » 04.04.2004 20:58

pop3 napisał(a):HEJ Do Zabrza masz blisko to moge ci powiedziec ze w szkole jezykow obcych Gronex wlasnie w Zabrzu jest kurs j.chorwackiego nie wiem czy sa jakies grupy teraz bo jak ja chodzilam 2 lata temu to bylam sama hihi.a uczy swietna nauczycielka Teresa. :P

heloo, dzieki za cenna informacje......dobrze wiedziec ze kiedys cos takiego było i moze nów bedzie.....bo moze sie skusze :))))
ptysiu_smoku
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptysiu_smoku » 05.04.2004 13:40

Kochani!
Dostalem maila od Gronexu, ze cos moze byc zorganizowane. W rozmowie telefonicznej dowiedzialem sie, ze juz procz mnie maila do nich wyslaly 3 osoby ;) Wiec chyba nie jest zle :)
Kurs moze zaczac sie w kazdej chwili, cena za niego wynosi 1350 zl - mniemam ze za osobe (w przypadku 3 uczestnikow, od podstaw), z tym ze im wiecej osob - tym taniej by to wyszlo. :)
Mozliwa jest takze nauka indywidualna w cenie ok. 40 zlotych za godzine.
Jak macie jeszcze jakies pytania, dzwoncie do Gronexu - 271-36-46, wewnetrzny 31.
Na razie to na tyle :)
Pozdrawiam serdecznie :)
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 14.08.2004 18:56

a kursy chorwackiego w łodzi???????? Ja w zeszłym roku znalazłam jedną szkołe ale nie było chętnych [poza mną] Może w tym roku się zbierzemy Łodziacy-Chorwatomani?
alga_morska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alga_morska » 21.08.2006 18:16

Jeśli ktoś jest ze śląska i pragnie rozpocząć naukę języka chorwackiego lub serbskiego zapraszam do odwiedzenia Słowiańskiego Centrum Językowego w Gliwicach :)

Słowiańskie Centrum Językowe

sorry za dubel, ale ten temat wydaje się właściwszy :)
pozdrawiam
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 13.10.2006 08:38

Witam,

mam pytanie o naukę języka chorwackiego w Szczecinie? A może ktoś ma namiary na oprogramowanie podobne do Euro+ z angielskiego?
pozdrawiam
damian

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko