Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

naturyzm

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mniejszy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniejszy » 04.06.2005 12:59

A czy ktoś był może w Koversadzie? Albo jakieś inne ładne FKK na Istri?
Oglądałem zdjęcia i trochę się boję betoniku na brzegu...

Z góry dzięki za info.
ania.lodz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.lodz » 18.06.2005 14:38

Byliśmy w ubiegłym roku na plaży Koversada. Wejście jest płatne ( o ile pamiętamy 8 kn od osoby ). Plaża malownicza, są prysznice, restauracja, bal przy plaży, boisko do siatkówki i bardzo czyste sanitariaty ( przy restauracji ). Jest też fajny prysznic - wodospad z wody morskiej ( super masaż ).
Mniejszy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniejszy » 20.06.2005 10:53

Dzięki śliczne z informację :wink:
Korala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korala » 21.06.2005 21:33

A ja nieskromnie powiem, że najlepsza plaza naturystyczna jest na dziobie Korali :-)
I w dodatku codziennie w innej zatoczce :-)

Alternatywą jest przywiezienie lub wynajęcie jakiegoś pływadła i oddalenie się od miejskiej plaży, na uboczu prawie zawsze trafi się jakiś kawałek "nie tekstylnej" plaży.
No i płacić nie trzeba.
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 22.06.2005 08:12

Mniejszy napisał(a):A czy ktoś był może w Koversadzie? Albo jakieś inne ładne FKK na Istri?

Z góry dzięki za info.

Zawsze jak jestem w Chorwacji, to spędzam conajmniej tydzień na Koversadzie (pod namiotem). Bardzo polecam.
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 22.06.2005 16:26

panowie. ostrożnie bo może się tak stać http://www.obrazki.jeja.pl/1/13.php
pozdrówka bosc :papa:
Mniejszy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniejszy » 26.06.2005 07:27

maciogg napisał(a):
Mniejszy napisał(a):A czy ktoś był może w Koversadzie? Albo jakieś inne ładne FKK na Istri?

Z góry dzięki za info.

Zawsze jak jestem w Chorwacji, to spędzam conajmniej tydzień na Koversadzie (pod namiotem). Bardzo polecam.

A ile m\w wyniesie taki tydzień pobytu pod namiotem? Jakoś nie moge sie doczytać w cennikach które z wyszczególnionych pozycji są obowiązkowe :?
bob budowniczy
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bob budowniczy » 29.06.2005 13:07

bosc napisał(a):panowie. ostrożnie bo może się tak stać http://www.obrazki.jeja.pl/1/13.php
pozdrówka bosc :papa:

Dlatego gdzieś na forum się przewijało, żeby nie pływać na pontonie, tylko na dętkach :lol:
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 12.11.2005 22:25

Gdzie się wybrać w 2006 r?Jaką plażę polecacie w nowym sezonie?
mariano74
Globtroter
naturyzm

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariano74 » 18.11.2005 12:49

bedąc w Cro. przekonałem się że to super miejsce dla tych którzy traktują naturyzm bez zażenowania , jako styl życia
w okolicach Makarskiej natknąłem się na 1 plaże oficjalną , oznaczoną , na szlaku do Tucepi, jednak nie była ona zbyt oblegana , ciekawiło za to że na drodze do niej pełno było wypisanych na skałach sprayem napisów "no homo" "gay no way"
za to mnóstwo "golasków" można było spotkac na trasie Makarska-Bratuś, na takich dzikich trudno dostepnych plażyczkach , z ochotą dołączyliśmy do tego grona
super wrażenie , czułem się taki totalnie freee
wśród naturystów najwięcej było Czechów (z jedną taką uroczą rodzinką nawet się skolegowaliśmy) i Niemców
nad polskim morzem takie klimaty chyba nie do wdrożenia
mariano
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.03.2007 09:01

mariano74 napisał(a):bedąc w Cro. przekonałem się że to super miejsce dla tych którzy traktują naturyzm bez zażenowania , jako styl życia
w okolicach Makarskiej natknąłem się na 1 plaże oficjalną , oznaczoną , na szlaku do Tucepi, jednak nie była ona zbyt oblegana , ciekawiło za to że na drodze do niej pełno było wypisanych na skałach sprayem napisów "no homo" "gay no way"
za to mnóstwo "golasków" można było spotkac na trasie Makarska-Bratuś, na takich dzikich trudno dostepnych plażyczkach , z ochotą dołączyliśmy do tego grona
super wrażenie , czułem się taki totalnie freee
wśród naturystów najwięcej było Czechów (z jedną taką uroczą rodzinką nawet się skolegowaliśmy) i Niemców
nad polskim morzem takie klimaty chyba nie do wdrożenia
mariano

Zgadzam sie w 100%. Tez mialem przyjemnosc w okolicach Makarskiej, najczesciej w Tucepi, bylo swietnie, cisz, spokojna atmosfera. Rewelacyjny odpoczynek. Co do narodowosci, potwierdzam, najwiecej tam Czechow, Slowakow i Niemcow.Pozdrawiam.
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 24.03.2007 10:41

"co Wy wiecie o naturyźmie..." ? ;-) Wszystko to nasze zdjęcia z nudistickiej na wyspie Murter...

Poprawione w następnych postach.

Przemek ;-)
Ostatnio edytowano 24.03.2007 18:48 przez aquavitae, łącznie edytowano 1 raz
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 24.03.2007 18:10

aquavitae napisał(a):"co Wy wiecie o naturyźmie..." ? ;-) Wszystko to nasze zdjęcia z nudistickiej na wyspie Murter...

my raczej sporo :D

zdjec niet 8O
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 24.03.2007 18:36

O cholera, a były zaraz wracają...
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 24.03.2007 18:47

O już :-) Puszczałem prosto z albumu pbase.com i kicha...

Do dwóch razy sztuka...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

naturyzm - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone