A czy ktoś był może w Koversadzie? Albo jakieś inne ładne FKK na Istri?
Oglądałem zdjęcia i trochę się boję betoniku na brzegu...
Z góry dzięki za info.
Mniejszy napisał(a):A czy ktoś był może w Koversadzie? Albo jakieś inne ładne FKK na Istri?
Z góry dzięki za info.
maciogg napisał(a):Mniejszy napisał(a):A czy ktoś był może w Koversadzie? Albo jakieś inne ładne FKK na Istri?
Z góry dzięki za info.
Zawsze jak jestem w Chorwacji, to spędzam conajmniej tydzień na Koversadzie (pod namiotem). Bardzo polecam.
bosc napisał(a):panowie. ostrożnie bo może się tak stać http://www.obrazki.jeja.pl/1/13.php
pozdrówka bosc
mariano74 napisał(a):bedąc w Cro. przekonałem się że to super miejsce dla tych którzy traktują naturyzm bez zażenowania , jako styl życia
w okolicach Makarskiej natknąłem się na 1 plaże oficjalną , oznaczoną , na szlaku do Tucepi, jednak nie była ona zbyt oblegana , ciekawiło za to że na drodze do niej pełno było wypisanych na skałach sprayem napisów "no homo" "gay no way"
za to mnóstwo "golasków" można było spotkac na trasie Makarska-Bratuś, na takich dzikich trudno dostepnych plażyczkach , z ochotą dołączyliśmy do tego grona
super wrażenie , czułem się taki totalnie freee
wśród naturystów najwięcej było Czechów (z jedną taką uroczą rodzinką nawet się skolegowaliśmy) i Niemców
nad polskim morzem takie klimaty chyba nie do wdrożenia
mariano