janniko napisał(a): Nagość sama w sobie jest naturalna i to ci powinno wystarczyć. A to, że Polacy nie dojrzeli do żadnych nowości i zmian, to nic nowego.
Zaścianek, buraki, słoma.. gumioki i kartoflisko!Ahoj!
Co do koloru czerwonego - zgadzam się całkowicie.
Kolor niebieski - będę protestował.
Kolega janniko ... przecież światły człowiek jest, zjeździł kawał świata i zapewne zauważył, że w inszych stronach Europy niekoniecznie jest lepiej.
Myślę, że już czas najwyższy zaprzestać nazywać samego siebie (mam na myśli dyskutantów) samymi negatywymi określeniami. Przynajmniej tutaj na forum określajmy się nie aż tak drastycznie. Wiem, że są całe rzesze społeczeństwa do których to okreslenie jest adekwantne. W innych państwach niekoniecznie pod tym względem jest lepiej.
Myślę, że osoby, będące tutaj na forum, do tej kategori już dawno nie należą. Nawet jak jest inaczej - nie przyjmuję tego do wiadomości.
Co do meritum sprawy- już moje stanowisko jest znane.
Narurysta może na plaży leżeć okok mnie i z całą pewnością nic przeciwko temu nie mam. Niech tylko opala się normalnie i oby nie zdradzał "dziwnych zachowań".
Jak będzie wszystko ok, ......... uszanuję każdego naturystę (ale mi się napisało ... dlaczego miałbym nie uszanować). Jeszcze jak będzie miłej aparycji i komunikatywny .... sama przyjemność.
( mała tylko prośba .... niech ten naturysta będzie normalnej budowy ciała. "Kupa chodzącego mięsa" nawet w ubiorze jest niezbyt ...... nago to już całkiem ........ . Proszę mieć na uwadze względy estetyczne).