nosekdomin napisał(a):Dobra wymiękam przy takim kabareciarzu...
nosekdomin napisał(a):zebik napisał(a):nosekdomin napisał(a):Dobra wymiękam przy takim kabareciarzu...
Wyzywać się chcesz czy jak... argumentów brakuje...już ci jeden temat zamknęli... do ilu razy sztuka.
Zamknęli na własne życzenie. Chciałem ten temat ugryźć inaczej i zacząć inaczej. Ale nie wyszło. Moja wina przyznaje się. Mój błąd. Taka Polska- ktoś kto szerzy odmienne zdanie jest potępiony. Tylko w Polsce takie kabarety. Czego ja się spodziewałem?
Teraz się nie dziwię że naturyści i nudyści się nie udzielali....
Z kim tu dyskutować? Najwięcej do powiedzenia mają politycy i zielone krokodyle
O właśnie!!!! Trzeba mieć jaja żeby założyć taki wątek. Wy po prostu boicie się takich tematów i wstydzicie się.
Wyznajecie prosty wzór:
Goły człowiek = SEX
A dla was sex to wszystko co złe.
nosekdomin napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Idą spać po północy. O piątej trzeba już wstać i zalogować się na forum.Kiedy myśleć o seksie? Nudzą się i naturalnie seksu nie uprawiają.Może majtki nakładają na głowę zamiast. Chór.
hahahahhahaahaaaa
nooo .... uważaj bo chór zaraz Cie pojedzie.
Z nimi nie ma żartów. Już 10 min nie odpisują. Pewnie na gg nadają co by tu odpisać...
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darków na świecie nie brakuje...
......
Sorry jeśli kogoś uraziłem
Byłeś Palantem, jesteś Palantem i będziesz dalej Palantem.
Pmwd.
nosekdomin napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Idą spać po północy. O piątej trzeba już wstać i zalogować się na forum.Kiedy myśleć o seksie? Nudzą się i naturalnie seksu nie uprawiają.Może majtki nakładają na głowę zamiast. Chór.
hahahahhahaahaaaa
nooo .... uważaj bo chór zaraz Cie pojedzie.
Z nimi nie ma żartów. Już 10 min nie odpisują. Pewnie na gg nadają co by tu odpisać...
EJ wybiła 24ta...
poszli spać...
Zobaczę o 5 tej rano co odpisali.
janniko napisał(a):Ale fajnie dyskusja rozgorzała.
Szkoda tylko, że niektórzy Popierdywacze psują klimat swoimi niezbyt wyszukanymi postami... ... a jest ich coraz więcej... niestety.. i nikt im obroży nie zakłada.. No, ale to są koszta demokracji...
Noskudominie.
Nie przekonasz nieprzekonywalne.
Uznaj to, że nie wszyscy potrafią zrzucić siebie nabyte poglądy, stereotypy i upodobania.
Nagość sama w sobie jest naturalna i to ci powinno wystarczyć. A to, że Polacy nie dojrzeli do żadnych nowości i zmian, to nic nowego.
Zaścianek, buraki, słoma.. gumioki i kartoflisko!
Ahoj!
MWN napisał(a):pomyśl, że może ta niema reszta jest (być może) większa.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja