korculankajedna napisał(a):jorgus111 napisał(a):korculankajedna napisał(a):Piotrek, ale to fakt, że się przypierdalasz. Przestań, albo daj sobie czerwoną kartkę
ooloo
Widzę , że i Ty już masz za długo czyste konto
Człowieku, bo tu wkrótce będzie więcej różnych adminów i moderatorów niż użytkowników i każdy chce dać komuś jakąś kartkę. Wywalali mnie tu już januszbajcer, volumin, Piotrek i teraz chciałbyś Ty! Wystarczyło w tym wątku (i wielu innych!!) wywalić darka1 i AndrzejaJ. i byłby spokój, ale oni mają układy, bo są szwagrami adminów. A mnie niedługo zabraknie pomysłów na nicki, pod którymi mógłbym pisać (wciąż jako ooloo).
ooloo
pasażer napisał(a): ...
aha... zgadzam się oczywiście z darkiem1 i JackiemL, co już dawno wyraziłem odpowiadając grzecznie piotrulexowi ... czy jak to sie pisze.
AndrzejJ. napisał(a):korculankajedna napisał(a):jorgus111 napisał(a):korculankajedna napisał(a):Piotrek, ale to fakt, że się przypierdalasz. Przestań, albo daj sobie czerwoną kartkę
ooloo
Człowieku, bo tu wkrótce będzie więcej różnych adminów i moderatorów niż użytkowników i każdy chce dać komuś jakąś kartkę. Wywalali mnie tu już januszbajcer, volumin, Piotrek i teraz chciałbyś Ty! Wystarczyło w tym wątku (i wielu innych!!) wywalić darka1 i AndrzejaJ. i byłby spokój, ale oni mają układy, bo są szwagrami adminów. A mnie niedługo zabraknie pomysłów na nicki, pod którymi mógłbym pisać (wciąż jako ooloo).
ooloo
Kim jest ooloo? Znawca jezyka polskiego i angielskiego.Zna się na ekonomii i przecinkach i ortografii.Był kiedyś w Chorwacji tam gdzie naturysci bywają.Zjadłby gówno byle do Chorwacji znowu pojechać.
Nasz kochany ooloo.Nasz człowiek.Crofil albo croofill jak się sam nazywa.
Naturysta w całej okazałości.Ma misję i się tutaj spełnia.ooloo.
korculankajedna napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):korculankajedna napisał(a):jorgus111 napisał(a):korculankajedna napisał(a):Piotrek, ale to fakt, że się przypierdalasz. Przestań, albo daj sobie czerwoną kartkę
ooloo
ooloo
Kim jest ooloo? Znawca jezyka polskiego i angielskiego.Zna się na ekonomii i przecinkach i ortografii.Był kiedyś w Chorwacji tam gdzie naturysci bywają.Zjadłby gówno byle do Chorwacji znowu pojechać.
Nasz kochany ooloo.Nasz człowiek.Crofil albo croofill jak się sam nazywa.
Naturysta w całej okazałości.Ma misję i się tutaj spełnia.ooloo.
Kim jest ooloo?
Znawca jezyka polskiego i angielskiego. exactly!
Zna się na ekonomii i przecinkach i ortografii. zgadza się!
Był kiedyś w Chorwacji tam gdzie naturysci bywają. wiele razy!
Zjadłby gówno byle do Chorwacji znowu pojechać. nie muszę jadać gówien, aby tam pojechać
Nasz kochany ooloo. nie twój, bucu
Nasz człowiek. nie twój, bucu
Crofil albo croofill jak się sam nazywa. lepszy crofil niż nekrofil, jak ty, bucu
Naturysta w całej okazałości. right!
Ma misję i się tutaj spełnia. mam, walczę z debilami takimi jak ty, bucu
Adminie, Moderatorze lub inny Decydencie. Jeśli znów uznasz, że to ja kogoś obraziłem i nie byłem sprowokowany, to proszę zostaw ten post jako dowód, że zachowałem się niewłaściwie wobec Andrzeja.J, wielkiego buca.
ooloo
Jacek L napisał(a):jest ze 100 wątków o naturystach , ale żaden nie jest tak agresywny , jak watek Domina
janniko napisał(a):(...)
Noskudominie.
Nie przekonasz nieprzekonywalne.
Uznaj to, że nie wszyscy potrafią zrzucić siebie nabyte poglądy, stereotypy i upodobania.
Nagość sama w sobie jest naturalna i to ci powinno wystarczyć. A to, że Polacy nie dojrzeli do żadnych nowości i zmian, to nic nowego.
Zaścianek, buraki, słoma.. gumioki i kartoflisko!
Ahoj!
Piotrek_B napisał(a):MWN napisał(a):pomyśl, że może ta niema reszta jest (być może) większa.
Już starożytni mawiali: "qui tacet, consentire videtur" czyli kto milczy, ten uchodzi za wyrażającego zgodę
woka napisał(a):Dla mnie naturyzm to świadome i celowe rozbieranie się, bycie nago wśród innych, większej grupy osób. Tak to rozumię.
FUX napisał(a):Ale fajny temat...
Żółto, czerwono, strasznie, obrażalsko, chamsko, grubiańsko, etc...
Idzie wiosna, robi sie ciepło, Kobiety zaczynają się zwiewnie ubierać, hormony buzują; u każdej płci...
Napiszę tak. Naród polski jest zakłamany, pruderyjny, zakompleksiony.
Proszę udać się do Niemiec, Czech, Austrii, Włoch, itd.
Do sauny Polak wejdzie w stroju kąpielowym, bez ręcznika, z piwem w butelce, która za chwilę się zbije...
Wstydzę się za takie zachowania Polaków.
Jaki naród, taka kultura. Jem bułkę przez bibułkę, a ... do buzi...
Ludzie!
Tolerancji trochę!
Chce się ktos nago opalać?
Proszę bardzo.
Ale dlaczego w saunie poniewiera swoje ciało w elastikach?
Mozna owinąć się bawełnianym ręcznikiem i po kłopocie.
croolik napisał(a):nosekdomin napisał(a):Witam wszystkich naturystów/nudystów/golasów
Mam nadzieję że wyłoni się interesująca dyskusja, która raz na zawsze uporządkuje stosunek do naturyzmu/nudyzmu i która będzie zachętą i informatorem dla tych którzy śmiało to krytykują a niewiele o tym wiedzą.
Gratuluję - w tym wątku pojawiło się najwięcej postów od czasów dyskusji o topless na basenie. Niestety wydaje mi się, że nie będzie ona ani zachętą ani informatorem.
Aktualnie poziom dyskusji zszedł do poziomu nie gwarantującego wymiany rzeczowych argumentów, a tylko rzucanie obelg, ostrzeżeń i zwykłą pyskówkę.
To smutne jest bardzo.
Arek napisał(a):FUX napisał(a):Doprecyzuję. Niektorzy Polacy są pruderyjni, zakłamani, zakompleksieni, etc...
I hipokryci, tu na forum wielcy obrońcy moralności, a gdyby tak wiedzieć co kryją ich komputery...
korculankajedna napisał(a):Wystarczyło w tym wątku (i wielu innych!!) wywalić darka1 i AndrzejaJ. i byłby spokój, ale oni mają układy, bo są szwagrami adminów.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja