napisał(a) smer » 19.03.2010 10:56
Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, żeby sobie ktoś z goła dupą latał w ustronnym miejscu, w końcu to on w przypadku zauważenia naraża się na pośmiewisko i miano zboczka, a nie ja. Każdy ma prawo robić, co mu sie podoba (oczywiście w zgodzie z przepisami i ogólnie przyjętymi normami obyczajowymi) i nikomu nic do tego.
Tylko niech mi nikt nie próbuje wmawiać, że paradowanie na golasa jest normalne, bo nie jest i już! To jest chore, zboczone, NIENATURALNE, wyuzdane i paskudne, a szczególnie wtedy, gdy na taką wynaturzoną plaże zagania się dzieci i każe się im oglądać stado gołych pomyleńców, wichrując im tym samym psychikę.
Seksualność/aseksualność: Czy naturyzm ma coś wspólnego z seksem? Myślę, że raczej nie... ot, tyle samo co przebywanie na plaży w textyliach; jeden nacieszy oko, drugi nie, jednemu zagra wyobraźnia, drugiemu nie. Niemniej jestem całkowicie przekonany, że naturyzm JEST zawoalowaną formą ekshibicjonizmu i możecie sobie Panowi Golasowie gadać co wam się podoba i dorabiać do swojej choroby demagogię, lecz i tak nie będę traktował waszych wyjaśnień poważnie.
Ja postrzegam rzeczy takimi, jakimi one są.
PS. A jak to jest z naturyzmem w zimę?