Rysio napisał(a):Piotruś u nas jest jeszcze rubryka "imię i nazwisko zastępującego" oraz jego podpis
janniko napisał(a):woka napisał(a): ... Napisz co rozumiesz pod pojęciem "burak". Kogo masz na myśli.
Woka.
Burak to burak, jakkolwiek pojęty i rozumiany.
Inne określenia:
burak cukrowy, słoma, słomiak, słoma z butów, gumiok (co się w gumiakach pcha na salony), wsiok, cham (ze wsi), rolnik, czworak, siermięga, kartofel, kapuśniak, chrzan, grochówa, sznycel, kasztan... itp itd.
woka napisał(a):Leszek ............. zbereźniku jeden.
(pupa cysta więc biorę) dzięki.
woka napisał(a):janniko napisał(a):woka napisał(a): ... Napisz co rozumiesz pod pojęciem "burak". Kogo masz na myśli.
Woka.
Burak to burak, jakkolwiek pojęty i rozumiany.
Inne określenia:
burak cukrowy, słoma, słomiak, słoma z butów, gumiok (co się w gumiakach pcha na salony), wsiok, cham (ze wsi), rolnik, czworak, siermięga, kartofel, kapuśniak, chrzan, grochówa, sznycel, kasztan... itp itd.
OK.
Z dopisku AndrzejaJ wnioskuję, że może być burak miejski i burak wiejski.
Nie zabieram w tej materii głosu (póki co). ( ja tam wszelką ludność szanuję)
janniko napisał(a):pomyśl ile PRL w twoje wykształcenie zainwestowała byś nie był chamem ze wsi albo co gorsza rolnikiem.Czym rożni się cham z miasta od chama ze wsi? I co tu robi rolnik w tym zestawie? Grochówa.
Jacek L napisał(a):janniko napisał(a):pomyśl ile PRL w twoje wykształcenie zainwestowała byś nie był chamem ze wsi albo co gorsza rolnikiem.Czym rożni się cham z miasta od chama ze wsi? I co tu robi rolnik w tym zestawie? Grochówa.
Chylę czoła - drogi profesorze - coś więcej ? ---- żałosne - a ile mu PRL odebrała ? zastanawiałeś się kiedyś ? Normalną młodość odebrała , radość życia rodzicom i dziadkom - odebrała mu możliwość kształcenia ,tam gdzie chciał - i odebrało mu kolory świata za młodu !!! Mało ? - Jamnniku - jesteś strasznie na NIE !!! Co ktoś pisze , zawsze masz "Zatwor" - laxigen - to odpowiedni lek
Wkurzają mnie osobnicy z "Nie' na początku zdania ....
pewnie się znów naraziłem - Jajnik to stary wyjadacz i bywalec Forum ....
Bocian napisał(a):Jacek L napisał(a):janniko napisał(a):pomyśl ile PRL w twoje wykształcenie zainwestowała byś nie był chamem ze wsi albo co gorsza rolnikiem.Czym rożni się cham z miasta od chama ze wsi? I co tu robi rolnik w tym zestawie? Grochówa.
Chylę czoła - drogi profesorze - coś więcej ? ---- żałosne - a ile mu PRL odebrała ? zastanawiałeś się kiedyś ? Normalną młodość odebrała , radość życia rodzicom i dziadkom - odebrała mu możliwość kształcenia ,tam gdzie chciał - i odebrało mu kolory świata za młodu !!! Mało ? - Jamnniku - jesteś strasznie na NIE !!! Co ktoś pisze , zawsze masz "Zatwor" - laxigen - to odpowiedni lek
Wkurzają mnie osobnicy z "Nie' na początku zdania ....
pewnie się znów naraziłem - Jajnik to stary wyjadacz i bywalec Forum ....
Patrz co i komu piszesz...
Piotrek_B napisał(a):zebik napisał(a):To się przypierdalaj sam, a nie pirata wysyłasz. Ten człowiek nie ma moralnego prawa nic pisać .
Licz sie ze słowami bo nie przypominam sobie bym takim słownictwem zwracał się kiedykolwiek do Ciebie lub innych na forum.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja