Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naturyzm? Dlaczego tyle różnych zdań?

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2010 19:15

Piotrek_B napisał(a):
zebik napisał(a):To się przypierdalaj sam, a nie pirata wysyłasz. Ten człowiek nie ma moralnego prawa nic pisać .

Licz sie ze słowami bo nie przypominam sobie bym takim słownictwem zwracał się kiedykolwiek do Ciebie lub innych na forum.

Ty się też licz ze słowami. Nie przypominam sobie żebyś dał komuś kartkę za jedno słowo. A pouczać możesz sobie wiesz kogo.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2010 19:16

Koniec dyskusji - nie pasuje Ci na forum to masz urlop
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2010 19:22

zebik napisał(a):
Ty się też licz ze słowami. Nie przypominam sobie żebyś dał komuś kartkę za jedno słowo. A pouczać możesz sobie wiesz kogo.

..nie pisałeś w temacie do admina i modów ....bo tam powinieneś zebik pytać jak i ja uczyniłem ...tylko z odpowiedzią dalej kiepsko :lol: :lol:
ooooooooooo widzę że nie zdążyłes rady przeczytać...buhahahahahahaha :lol: :lol: 8)
..z działki niedawno wróciłem a tu takie jaja 8O
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 20.03.2010 23:17

No,no nie było mnie dwa dni a tu proszę.Po co te napinania? Dlaczego miłośnicy FKK nie biorą dyskusji w temacie? Bo to żenada!!!!!!!!!! Nie dziwię się tym wszystkim kartkom. Można mieć swoje zdanie ale trzeba szanować cudze.I tyle.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 20.03.2010 23:31

Piotrek_B napisał(a):Koniec dyskusji - nie pasuje Ci na forum to masz urlop

I dobrze Piotrek zrobiłeś. Kwarantanna się przyda, bo ktoś tu przegiął...
jacky z DG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky z DG » 20.03.2010 23:40

Tomasz W napisał(a):

I dobrze Piotrek zrobiłeś. Kwarantanna się przyda, bo ktoś tu przegiął...

a ja myślałem, że tutaj płacą "gruszowe" za urlop ...

:wink: :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.03.2010 00:28

janniko napisał(a):W ramach odburaczania i odsłamiania naszego zgawiedziałego kraju i solidarności z kolegą Noskiem od jutra będę chodził po moim Mieście Nadziei (Majcherowie) na golasa.. a gdy będzie chłodniej, to w przeźroczystym płaszczu.Gruby nie jestem, więc może jakoś nie urażę uczuć estetycznych niektórych obywateli..
:roll: :sm:

Uważaj mistrzu kolorowy żeby Cię jakiś dziadek nie dziabnął w cztery litery od zakrysti :D :D :D . Ciekawe co pracodawca powie i sąsiedzi. Długo nie popracujesz, a dzieci będą wytykać cię palcami :D :D :D Antyburaczku.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 21.03.2010 07:51

darek1 napisał(a):Uważaj mistrzu kolorowy żeby Cię jakiś dziadek nie dziabnął w cztery litery od zakrysti :D :D :D . Ciekawe co pracodawca powie i sąsiedzi. Długo nie popracujesz, a dzieci będą wytykać cię palcami :D :D :D Antyburaczku.

Dziadków atakujących od zakrystii się nie boję, bo już czas mojej atrakcyjności minął bezpowrotnie, pracodawca zniesie wszystko, żebym tylko został w pracy, a dzieci i tak się nabijają ze mnie, że za jałmużnę, zwaną pensją, tracę nerwy i zdrowie!
:sm:

A wracając do idei naturyzmu.
Jedyne co mam naprzeciw naturyzmowi, to to, że może stworzyć pozory równości pomiędzy ludźmi! Że niby nago jesteśmy wszyscy z tej samej gliny!
A wiadomo przecież "who is who". Rozbierz siermiężnego buraka i postaw go obok nagiego chodo-bladego inteligenta. Nawet nagiemu i bosemu burakowi słoma i tak będzie z butów wypadać.
Więc jestem za naturyzmem, ale ograniczonym i traktowanym jako przywilej określonych sfer społecznych.
Poza tym nie przystoi by burak w okresie letnim, gdy każdy porządny wsiok haruje na roli, naturyzmował się w otoczeniu wypoczywającej i ciężko pracującej zimą inteligencji. Poza tym burak nago wygląda dziwnie... jakoś tak nieadekwatnie do idei naturyzmu! No i powinniśmy w końcu dbać o estetykę otoczenia...
:sm: :papa:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.03.2010 09:22

janniko napisał(a): Poza tym burak nago wygląda dziwnie... jakoś tak nieadekwatnie do idei naturyzmu! No i powinniśmy w końcu dbać o estetykę otoczenia... :sm: :papa:

Mam pewne przemyślenia tylko nie jestem pewny czy dobrze rozumię.
Napisz co rozumiesz pod pojęciem "burak". Kogo masz na myśli.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.03.2010 09:27

Piotrek .. Ty jesteś jednak gość.
Mam jednak pewne zastrzeżenia ....... urlop tak wybiórczo udzielasz, po znajomości czy jak.
Ja też chcem mieć trochę urlopu :wink: ..... wiosna Panie jest. :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 21.03.2010 09:48

woka napisał(a):Ja też chcem mieć trochę urlopu :wink: ..... wiosna Panie jest. :D

Piotrek wyszedł więc ja Ci udzielę

ostrzeżenie
Obrazek

urlop do świąt Obrazek

:lol: :papa:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.03.2010 10:12

krakuscity napisał(a):
woka napisał(a):Ja też chcem mieć trochę urlopu :wink: ..... wiosna Panie jest. :D

Piotrek wyszedł więc ja Ci udzielę

ostrzeżenie
Obrazek

urlop do świąt Obrazek

:lol: :papa:

Wiedziałem, że z Ciebie jest równy gość. :lol: :lol: :lol: Jakbyś jeszcze podesłał kartę urlopową ...... wiesz, teraz takie czasy, że wszystko trzeba mieć na piśmie.
Jednoczesnie bardzo proszę o przydzielenie mi pieniężnego świadczenia urlopowego.
Prośbę swą uzasadniam tym, iż ...... mam urlop. :D :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 21.03.2010 11:11

woka napisał(a): ... Napisz co rozumiesz pod pojęciem "burak". Kogo masz na myśli.

Woka.
Burak to burak, jakkolwiek pojęty i rozumiany.

Inne określenia:
burak cukrowy, słoma, słomiak, słoma z butów, gumiok (co się w gumiakach pcha na salony), wsiok, cham (ze wsi), rolnik, czworak, siermięga, kartofel, kapuśniak, chrzan, grochówa, sznycel, kasztan... itp itd.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.03.2010 11:17

janniko napisał(a):
woka napisał(a): ... Napisz co rozumiesz pod pojęciem "burak". Kogo masz na myśli.

Woka.
Burak to burak, jakkolwiek pojęty i rozumiany.

Inne określenia:
burak cukrowy, słoma, słomiak, słoma z butów, gumiok (co się w gumiakach pcha na salony), wsiok, cham (ze wsi), rolnik, czworak, siermięga, kartofel, kapuśniak, chrzan, grochówa, sznycel, kasztan... itp itd.

Pomyśl ile PRL w twoje wykształcenie zainwestowała byś nie był chamem ze wsi albo co gorsza rolnikiem.Czym rożni się cham z miasta od chama ze wsi? I co tu robi rolnik w tym zestawie? :D Grochówa. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.03.2010 11:19

woka napisał(a): Jakbyś jeszcze podesłał kartę urlopową ...... wiesz, teraz takie czasy, że wszystko trzeba mieć na piśmie.

Krakus mnie wyręczył to teraz ja jego wyręczę :lol:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Naturyzm? Dlaczego tyle różnych zdań? - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone