Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Natura (ożywiona), czyli ludzie i zwierzaki

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 05.07.2011 16:11

Witajcie!!!!!!

Ja na początku bardzo chcę podziękować Wam za ciepłe traktowanie a mariuszowi-w za nazwanie mnie zawodowcem to na

prawdę miłe.

Jeszce raz Wam dziękuję.

Prawdziwa historia

Jednak ja jestem zwykłym mieszkańcem krainy, której nie ma na mapie i tutaj wrony mają rondo. Zresztą w krótkiej

opowieści fotograficznej Wam przedstawie mopją rodzinkę i mnie.

Moje życie różni się bardzo od większości z Was

Moje dzieciaki jak chcą oglądać discovery channel to siadają przed akwarium w pokoju

Obrazek

Nie mają klocków lego czy lalek barbie tylko Marta jak chce nową lale to idzie do lasu albo na jakieś wyrobisko

leśne po nowe zabawki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Danielek jak chce bajonikle lub inne potwory też czeka go wędrówka w dzicz.

Obrazek

Obrazek

A tak wyglądają nasze spacery...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kiedyś moje dzieciaki chciały psa, bo chciały z nim wychodzić na spacery....hm...wiedząc jaka jest stytuacja przyniosłem im co innego. Teraz jak urusto wiem że sa z nim bezpieczne w lesie.

Obrazek

...no to na tyle. Sami widzicie jestem szary człowiekiem, który nie ma takiej bajki jak ludzie w mieście.
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 05.07.2011 17:36

Basior1978 napisał(a):Moje dzieciaki jak chcą oglądać discovery channel to siadają przed akwarium w pokoju .........

...........................................
Nie mają klocków lego czy lalek barbie tylko Marta jak chce nową lale to idzie do lasu albo na jakieś wyrobisko

leśne po nowe zabawki.

Sami widzicie jestem szary człowiekiem, który nie ma takiej bajki jak ludzie w mieście.

Faktycznie "sama szarzyzna" :roll: 8) ;) :lol:
Pięknie mieszkacie to jedno, ale najpiękniejsze to ... Twoje dzieci i ich przyjaciele ("zabawki").
Mnie jak byłem w ich wieku, to musiał wystarczyć telewizyjny "Zwierzyniec".
Widzę , że zobaczymy tu dużo wyjątkowych ujęć ... zatrzymujących niezwykłe chwile w kadrze.

Pozdrawiam. 8)

Ps.
Przedostatnie zdjęcie super ... dwa "orły" zbierające się do lotu ! :)
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 05.07.2011 17:41

mariusz-w napisał(a):
Basior1978 napisał(a):Moje dzieciaki jak chcą oglądać discovery channel to siadają przed akwarium w pokoju .........

...........................................

leśne po nowe zabawki.

Sami widzicie jestem szary człowiekiem, który nie ma takiej bajki jak ludzie w mieście.

Faktycznie "sama szarzyzna" :roll: 8) ;) :lol:
Pięknie mieszkacie to jedno, ale najpiękniejsze to ... Twoje dzieci i ich przyjaciele ("zabawki").
Mnie jak byłem w ich wieku, to musiał wystarczyć telewizyjny "Zwierzyniec".
Widzę , że zobaczymy tu dużo wyjątkowych ujęć ... zatrzymujących niezwykłe chwile w kadrze.

Pozdrawiam. 8)

Wiesz co kiedyś usłyszałem że moje dzieciaki łamią prawo bo czasami coś złapią żeby trochę poobserwować i takie tam po prostu moje zajęcie wciągło je na maxa.
A ja na to Wiem Pan co ja wiem że większość tych gatunków jest chroniona ale jak to jest pasjonat, dziecko złapie sobie traszkę i jest przestępcą bo chce coś więcej o niej się nauczyć a buldożer oczywiście zgodnie z prawem zaryje pare kilometrów kwadratowych niszcząc setki traszek tysiace innych zwierząt i to jest ok.
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 05.07.2011 17:51

A tak wyglada wylinka traszki karpackiej....

Matrix

Obrazek
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 05.07.2011 17:55

A to z innej beczki...

Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 05.07.2011 18:07

BASIOR 78 ale Ty masz fajne życie.....eh ..jak ja bym chciała przytulić takiego pięknego warchlaczka.....;) i wogóle
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 05.07.2011 18:19

KOALKA napisał(a):BASIOR 78 ale Ty masz fajne życie.....eh ..jak ja bym chciała przytulić takiego pięknego warchlaczka.....;) i wogóle

hej KOALKA
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wszystcy chcą przytulać moje zwierzaki a kto mnie przytuli

Obrazek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 05.07.2011 20:02

jan_s1 napisał(a):No, nareszcie się dorwałem, bo wieczorami pokazuje mi się tylko napis, żebym wpadł później, bo forum przeciążone. Też tak macie, czy to tylko mój komputer taki felerny?

Napisów nie pokazuje ... ale wolno się strony wgrywają ! (też wieczorem)
Pozdrawiam. 8)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 05.07.2011 21:29

Mariusz, jakoś się pomęczymy - aby do września. :lol:

Basior, jeśli znalazłeś się na tym forum za sprawą Beaty, to należy się Jej beczka Karlovacko. :D
Zamiast komentować Twoje wejście, powiem krótko: to jest kapitalne!
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.07.2011 21:46

jan_s1 napisał(a):
Basior, jeśli znalazłeś się na tym forum za sprawą Beaty, to należy się Jej beczka Karlovacko. :D

a jaka duża ta beczka? ;)
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 06.07.2011 05:45

Basior1978 napisał(a):
KOALKA napisał(a):BASIOR 78 ale Ty masz fajne życie.....eh ..jak ja bym chciała przytulić takiego pięknego warchlaczka.....;) i wogóle

hej KOALKA
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wszystcy chcą przytulać moje zwierzaki a kto mnie przytuli

NIE PŁAAAACZ Basior nie możesz bo ja zaczne i zalejemy łzami całe forum :D a jak tylko żonka pozwoli to przytulę Cię razem z tym warchlaczkiem :lol:
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 06.07.2011 05:48

Dziób mam do tej pory otwarty....
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 06.07.2011 15:42

KOALKA napisał(a):
Basior1978 napisał(a):

hej KOALKA

NIE PŁAAAACZ Basior nie możesz bo ja zaczne i zalejemy łzami całe forum :D a jak tylko żonka pozwoli to przytulę Cię razem z tym warchlaczkiem :lol:

Obrazek

Ja nie mam już żonki tzn. tylko na papierze i to mnie dobija. A zresztą to dla mnie bardzo nie wesoły i drażliwy temat rozmów.
Moja rodzina to dzieciaki, zwierzaki i inne ufoludki.
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 06.07.2011 16:11

oj to przepraszam.........nie chciałam Cię zasmucić
Basior1978
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basior1978 » 06.07.2011 16:48

KOALKA napisał(a):oj to przepraszam.........nie chciałam Cię zasmucić

Spoko, spoko generalnie najgorsza walka przede mną ....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Natura (ożywiona), czyli ludzie i zwierzaki - strona 55
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone