Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Chciałem mu powiedzieć, że mam pokojowe zamiary, ale nie zdążyłem.
Niektórzy znawcy tematu stwierdzili, że to są lamy. Mam pewne wątpliwości, bo pamiętam ze szkoły, że lamy latały po zoo, a nie po polach. Ale od tego czasu wiele się zmieniło...
jan_s1 napisał(a):Niektórzy znawcy tematu stwierdzili, że to są lamy. Mam pewne wątpliwości, bo pamiętam ze szkoły, że lamy latały po zoo, a nie po polach. Ale od tego czasu wiele się zmieniło...
Nie wiem co. Chodził po trawniku i ładnie wyglądał
Dziś rano dyrektor warszawskiego ZOO powiedział, że mandarynki tak się u nas zadomowiły, że Polska wymieniana już jest w ich opisach jako stanowisko lęgowe
I już wiem, jak kaczki - wszystkie, nie tylko mandarynki - robią to, że mogą spokojnie stać na zimnym lodzie. Natura to sprytna istota
A to świadectwo, że jak się ma rasowego psa, to kraty czasami nie wystarczą, więc wypada dołożyć odpowiedniego bodyguarda
Ps. Żaba (skoro już jesteśmy w wątku zwierzęcym ) zaczęła mi fochy stroić, że niby przekroczone 500 zdjęć (nawet nie wiedziałem, że jest taki limit), to przeszedłem na f-mixa. Ten chyba nie zrobi mi jakiegoś numeru. Jak myślisz?