Aneta.K napisał(a):Ehhhh ja jeszcze 47 dni i też będę miała okazję posłuchać ... ja , uwielbiam ją....
agata26061 napisał(a):Aneta.K napisał(a):Ehhhh ja jeszcze 47 dni i też będę miała okazję posłuchać ... ja , uwielbiam ją....
Ja mam nadzieję, że akurat tego utworu w Cro nie usłyszę, ale do wyjazdu mam aż 65 dni, więc odliczam...
karolcia1 napisał(a):Widzę , że jedziemy w tym samym terminie .Może gdzieś po drodze się spotkamy. Pozdrawiam
agata26061 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Widzę , że jedziemy w tym samym terminie .Może gdzieś po drodze się spotkamy. Pozdrawiam
A do jakiego miejsca jedziecie? Też Tucepi? My wyjeżdżamy dokładnie 29 sierpnia wieczorem
karolcia1 napisał(a):agata26061 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Widzę , że jedziemy w tym samym terminie .Może gdzieś po drodze się spotkamy. Pozdrawiam
A do jakiego miejsca jedziecie? Też Tucepi? My wyjeżdżamy dokładnie 29 sierpnia wieczorem
A to my jedziemy 30 sierpnia na noc. Jedziemy do Promajny , chociaż miała być Brela:) Ze względu na rocznego synka zarezerwowałam ap. Wiesz z Promajny do Tucepi rzut beretem Myślę , że Tucepi odwiedzimy.
agata26061 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Widzę , że jedziemy w tym samym terminie .Może gdzieś po drodze się spotkamy. Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży