Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Natchnieni relacją Jedruli - Tucepi....

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 21.06.2014 21:06

Kurczę, cena świetna jak na takie warunki. Masz może jakiś namiar na tą kwaterę? Dla nas byłaby idealna. Jakiś adres może chociaż? Bardzo prosiłabym, żebyś przesłał na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Bardzo byłabym wdzięczna :D
Lub chociaż wyślij mi link do tej mapki google, z której zdjęcie umieściłeś. Będzie łatwiej znaleźć :D
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2014 08:35

Jestem ponownie, wrócił do mnie wczoraj smak Chorwacji - czyli relacjonowaliśmy wczasy rodzinie :lol:
rakiju.jpg

Kurcze i już pamiątek z Chorwacji w sumie nie ma :(

Cd Tucepi
Po znalezieniu apartamentu trzeba było coś zjeść, koniecznie sprawdzić czy woda jest ciepła w Jadranie i rozejżeć się po okolicy. W tym celu udaliśmy się z powrotem w dół do centrum trwało to może jakieś 5 minut i nasz aniołek już znalazł miejsce docelowe naszego spaceru
plac zabaw.JPG

z Jadranu nici, ze spaceru też ale okazało się że ten plac zabaw graniczy z knajpką to chociaż może uda się coś zjeść.
Tak jak szybko znaleźliśmy apartament tak jeszcze szybciej znaleźliśmy miejsce w którym często odpoczywaliśmy (my mogliśmy miło posiedzieć delektując się napojami lub jedzeniem), a aniołek brykał po placu zabaw.
Załączniki:
DSC03625.JPG
szrek27
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szrek27 » 22.06.2014 09:04

Warunki super :) A więc za rok Tucepi - po sezonie :D Postanowione :mrgreen: Tylko trza jeszcze męża oświecić :lol:
Ostatnio edytowano 22.06.2014 09:17 przez szrek27, łącznie edytowano 1 raz
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 22.06.2014 09:15

Agata -wysłałam PW :wink:
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 22.06.2014 09:27

ja też prosiłbym o jakiś namiar na apartament jeśli to nie problem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy relacji :)
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 22.06.2014 09:36

Obrazek

Jesossss moja ulubiona plaża w Cro , aż się łezka zakręciła. :(
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 22.06.2014 09:38

szrek27 napisał(a): A więc za rok Tucepi - po sezonie :D

Tylko , w sezonie nigdy , ludż na ludziu z tego co widziałem w innych relacjach. :wink:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 22.06.2014 10:36

czytam i ja...
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 22.06.2014 11:12

Aneta.K napisał(a):Agata -wysłałam PW :wink:

Dziękuję bardzo. Doszło :D
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2014 18:22

Cd
Tak więc siadamy w knajpce kelner podaje menu, i w tym momencie nasze dziecko od razu krzyczy że ona jje pizze. Niby nic dziwnego w tym nie ma, ale ona najbardziej z pizzy to lubi to suche co jest dookoła niej, więc żeby się dziecko najadło zamawiamy wszyscy pizze i oczywiście ja ze szwagrem po jednym dużym z beczki. Ogólnie to pewnie was nie interesuje co jedliśmy i piliśmy ale..........
Jakoś tak w naszej rodzinie jest że nie pije się alkoholu i nasze dziecko nigdy nie widziało mnie z alkoholem, więc jak zobaczyła że kelner przyniósł piwo to nagle zaczęła ryczeć. Ciężko było się zorientować o co chodzi ale po chwili wyjaśniła że ludzie po alkoholu chodzą pijani i ona nie chce żeby być pijanym bo wtedy rodzice się rozwodzą. Skąd ona sobie to wymyśliła albo gdzie usłyszała takie rzeczy to nie wiemy lecz dowiedzieliśmy się że dzieci dużo widzą, słyszą i wykorzystują tą wiedzę w najmniej odpowiednich momentach:). Trochę to trwało (piwa przecież nie będziemy wylewać) więc jakoś udało się wytłumaczyć że alkohol pijemy tylko na wakacjach i wtedy ludzie się nie upijają bo to jest taki wakacyjny alkohol:). Uff uwierzyła ale o drugim piwie można było dzisiaj zapomnieć żeby już jej nie drażnić.
Przyszedł w końcu czas aby iść nad morze, opisywać chyba nie będę bo każdy kto był nad Jadranem to wie jak wygląda, a kto nie był to słowa i zdjęcia tego widoku nie opiszą. Woda czyściutka, na plaży zero śmieci, kamienie jak to kamienie na boso chodzić się da ale w butach dużo lepiej. Wejsćie do wody praktycznie na całej długości plaży płytkie, a temperaturę wody można odczytać po minie mojej żony
mina.JPG
temperatura wody

Przeszliśmy więc trochę jeszcze deptakiem w stronę hotelu Neptun iiiiiiiiiii znowu plac zabaw:), cóż w końcu szczęście dziecka najważniejsze. W każdym bądź razie stwierdziliśmy że nie będziemy dalej ryzykować zwiedzania i wracamy do apartamentu rozpakować się.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 23.06.2014 14:55

Ileż to można się rozpakowywać.... :oczko_usmiech:
szrek27
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szrek27 » 23.06.2014 15:02

Widzę dziecięce argumenty działają cuda :D Skąd ja to znam... ;)
blanka123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blanka123 » 23.06.2014 15:17

duzo fotek poprosze :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.06.2014 18:26

Można więc zakończyć wątek o podróży i pierwszych wrażeniach, a co was jeszcze czeka?
Na tym forum już chyba każda miejscowość została opisana tak więc nic nowego pewnie nie wniosę, natomiast może moją relacją i ja natchnę kogoś na spędzenie wakacji w Chorwacji.
Podczas naszego pobytu zwiedziliśmy Dubrownik, Split, Plitvickie, wyspę KRK i okolice, Hvar i Brać.
Postaram się wam opisać chyba że mi wena twórcza minie:)
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 24.06.2014 19:54

No no no tylko Nas tu nie strasz :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Natchnieni relacją Jedruli - Tucepi.... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone