Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasze wirtualne galerie w internecie

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
clk320
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) clk320 » 26.06.2005 23:23

Witam :)

A tutaj troche moich, przyznam szczerze troche losowo wybranych zdjec z mojego pierwszego pobytu w HR przed dwoma tygodniami.

http://krzysztofp.fotopic.net/c592358.html

Poza tym na tej stronie mozna znalezc inne galerie zdjec zrobionych niedawno w Chorwacji.

pozdrowienia,
Krzysztof
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 27.06.2005 04:45

Bardzo ładne zdjęcia,szkoda tylko,ze bez opisu.
Podobała mi się(zdjęcie IMG_7394) taka malutka zatoczka i kilka budynków,gdzie to było ?Oraz IMG_8407.Gdzie to jest?
Generalnie Marina, Split i okolice jeśli sie nie mylę?
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 27.06.2005 05:44

Krzysiekm napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia,szkoda tylko,ze bez opisu.
Podobała mi się(zdjęcie IMG_7394) taka malutka zatoczka i kilka budynków,gdzie to było ?Oraz IMG_8407.Gdzie to jest?
Generalnie Marina, Split i okolice jeśli sie nie mylę?

Nie byłem tam... ale przygotowywałem się pierwotnie do wyjazdu gromadząc wszystkie dostępne zdjęcia z tego rejonu...
Według mnie (poza dojazdem i Splitem) to wyspa Lastovo (i to nie tylko ze względu na tablicę nad znakiem drogowym). Nie wiem, czy wszystkie zdjęcia ale na pewno większość... od numeru IMG_7392 na drugiej stronie.

Pozdrawiam
Józek
clk320
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) clk320 » 27.06.2005 06:37

Tak, macie racje. Zdjecia sa ze Splitu i Lastova :)

pozdrowienia i zycze milego ogladania-jako "przedsmak" Waszych tegorocznych wyjazdow do Chorwacji :)
Mniejszy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniejszy » 28.06.2005 11:19

Ostatnio edytowano 07.07.2005 11:36 przez Mniejszy, łącznie edytowano 1 raz
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.07.2005 21:09

Trochę pomęczyłam i oto owoc pracy mojej:

http://www.photogallery.pl

Na razie zapraszam na Makarską Riwierę i wyspę Brač :o

Sukcesywnie będę dodawać fotki.

Miłego oglądania!

Plumek
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.07.2005 00:52

Plumku piękne zdjęcia - ja to jestem amator. :wink:

Mój album jest skromny, tylko 50 zdjęć a w sumie zrobiłem ich prawie 300. Może jeszcze dodam autorów zdjęć czyli małżonkę i mnie.
Do tego mam 5 godzin filmu (ale nie cyfrą). :wink:

http://www.album.com.pl/album.php?id=10423

Pozdrawiam
Mniejszy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniejszy » 07.07.2005 11:41

krakuscity napisał(a):... ja to jestem amator. :wink: ...

O kurcze... też chcę :mrgreen: być takim amatorem ...

Kapitalne zdjęcia
Mniejszy
IŻYK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) IŻYK » 07.07.2005 11:45

Witam
Trochę zdjęć z 2004r Żuliana i Okolice
Pomijając te osobiste coś można wybrać.

http://www.geo-plan.biz/CHORWACJA_2004_web/index.html
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.07.2005 11:40

krakuscity napisał(a):Plumku piękne zdjęcia - ja to jestem amator. :wink:

Mój album jest skromny, tylko 50 zdjęć a w sumie zrobiłem ich prawie 300. Może jeszcze dodam autorów zdjęć czyli małżonkę i mnie.
Do tego mam 5 godzin filmu (ale nie cyfrą). :wink:

http://www.album.com.pl/album.php?id=10423

Pozdrawiam

Ja już właściwie też ;) Najważniejsze, że daje Ci to satysfakcję i wiele przyjemności - zwłaszcza w zimie, kiedy można cieszyć oczy wspomnieniami i czekać na kolejny wyjazd do Cro!

Za to film na pewno masz arcyciekawy - ja jeszcze się za takie mądre rzeczy nie zabrałam! Może w końcu uskutecznimy w Smoczym Mieście jakieś spotkanko :)

Plumek
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 17.07.2005 19:18

Plumek napisał(a):
krakuscity napisał(a):

Za to film na pewno masz arcyciekawy - ja jeszcze się za takie mądre rzeczy nie zabrałam! Może w końcu uskutecznimy w Smoczym Mieście jakieś spotkanko :)

Plumek

Film troszkę jest przydługawy, wymaga obróbki . Jest tam prawie każdy dzień naszego pobytu, mieszkanie, wycieczki, plaża , imprezy- więc nie każdego to interesuje. To zostawię dla siebie i zrobie drugi - pozostawię najważniejsze rzeczy , to co zwiedziłem i powinno być OK.
Do spotkania w Kraku jestem bardzo chętny, może inne krakusy i nie tylko też dołączą jak powrócą z Chorwacji. Trzeba o tym będzie wkrótce pomyśleć. :wink: No chyba, że chcesz tylko ze mną :oops: .
Pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 26.07.2005 14:44

Krakuscity: zmontujemy zapewne niebawem jakąś ekipę - Krakusów tu widzę sporo na forum ;) Ale kawka w mniejszym gronie - czemu nie?

Dorzuciłam garść nowych fotek do swojej galerii (głównie 2 albumy: "Wyspa Hvar" i "Wzdłuż wybrzeża") - zapraszam...

http://www.photogallery.pl

Plumek
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 26.07.2005 15:02

Pełna rewelacja!!!!

Zdjęcia piękniejsze od moich cro-wspomnień!
Ile mam jeszcze do zwiedzenia.
Ale najbardziej nie mogę sobie darować Salony, którą miałam na wyciągnięcie ręki.
W przewodnikach fotki nie były tak zachęcające :-(
A.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 26.07.2005 15:53

mama_Kapiszonka napisał(a):Ale najbardziej nie mogę sobie darować Salony, którą miałam na wyciągnięcie ręki.
W przewodnikach fotki nie były tak zachęcające :-(
A.

To może jednak komuś się te fotki przydadzą i zachęcą do odwiedzania ciekawych miejsc w Cro... Szkoda, że dużą część mam na negatywach, a nie w formie cyfrowej - bo mnie zjedzą koszty skanowania :(

:roll:

Plumek
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 26.07.2005 16:17

Plumku fajnie jest zobaczyć miejsca gdzie się było, szczególnie zdjęcia robione w podobnych ujęciach i z tych samych prawie miejsc. Różnica jest taka, że na paru ja byłem i trochę zeszpeciłem te widoki. :lol:

Bardzo ładne zdjęcia. Piwko myślę, że było schłodzone, makrelka z sałatką (1 sztuka) to dla Ciebie bo ja bym tym nie pojadł. :cry:

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Nasze wirtualne galerie w internecie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone