Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasze "wielkie" chorwackie wesele:):)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.04.2013 16:15

anusiek napisał(a):Panie Januszu , świetna riposta uwielbiam takie i Pana też :lol:

Hm 8O nie wiedziałem, że mam wielbicielkę :smo: Dziękuję :lol: :lol:
Nie wiem czym się zrewanżować - więc może piosenką :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.04.2013 21:34

Kolego Januszu domyślam się, że Szanowna małżonka kolegi zyje chyba w głębokiej nieświadomości.
anusiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 06.04.2013 15:36

Małżonka Pana Janusza może spać spokojnie , bo moje wyznania są z czystej sympati dla błyskotliwej odpowiedzi. :D Rozbawiła mnie ogromnie. Za piosenkę bardzo dziękuję i pozdrawiam.. :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 06.04.2013 16:53

Acha 8O 8O 8O
lisica
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lisica » 14.07.2013 15:22

woka napisał(a):
lisica napisał(a):.... ślub w Chorwacji to nie ślub, to bajka!

Gdzie ta bajka :?: ( bo ja nie widzę)
Moim skromnym zdaniem to wewnętrzne nastawienie na "zagranicę". Jednak ślub to ... ślub. :lol: Pili i śpiewali ( po polsku - coby Chorwaci wiedzieli kto jest kto ) :?:

Dla mnie cała Chorwacja jest bajeczna... Poza tym chyba każda dziewczyna po ślubie napisze, że jej ślub był bajeczny i takie czepianie się słów jest dla mnie dziwne...
A nasz ślub był efektem zakochania się w Chorwacji po jakichś 5-6 pobytach, nie zaś wewnętrznego nastawienia na "zagranicę"... A najtrudniej było zrezygnować ze 100-200 osób na rzecz 20...

Wszystkim za życzenia bardzo dziękuję:)
Mam nadzieję , że ta fotorelacja pomoże tym, którzy się zastanawiają nad ślubem w Chorwacji:)
audreyhorn
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) audreyhorn » 14.07.2013 15:38

Piękne zdjęcia! Życze Wam wszystkiego najlepszego!
Achh aż sama zaczynam marzyć o ślubie i weselu w Cro :)
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nasze "wielkie" chorwackie wesele:):) - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone