Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasze regiony turystycznie (czyli co warto zobaczyć)

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.09.2008 14:29

shtriga napisał(a):Coś ze mną nie tak... Jako zwierz na wskroś lądowy, tak jak uwielbiałam czytać jachtową relację Dangolki, tak i o Twoim Sławek kajakowaniu fajnie się czytało, a lepiej jeszcze oglądało.

Bardzo fotogeniczne te czerwone kajaki :lol: :lol: :lol: I bardzo mi się ta głusza zielona podoba. Więcej nie umiem powiedzieć :D Poza tym, że gratuluję i że wreszcie coś więcej napisałeś! :lol:

Aha - namiociki quechua widzę - to te śmieszne rozkładane w dwie sekundy? Widziałam jakąś parodię reklamy tych namiotów - że podobno jeszcze szybciej płoną :D

PS. Podróż do przyszłości też mi sie podoba - jak dożyję, to ślubuję, że w 2068 roku spróbuję wejść od kajaka :lol:

Wiesz , to jakiś mały procent tego co się działo :) Dużo zdjęć mam z chłopakami więc te nie weszły do gry :) Wszyscy mieli czerwone a ja jedyny żółty :) Te namiociki to ie te rozkładane w 2 sekundy, te o których mówisz to są w postaci takich kółek skręcanych jak zasłonki samochodowe. Ale wszystkie palą się tak samo szybko :) Te za 100 zeta i te za 1000 :) Wszyscy zauważają ten źle ustawiony rok w aparacie :):)
Pozdrav.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 24.09.2008 18:15

Leszek Skupin napisał(a):Oj, się będzie działo się będzie działo. może nie tyle co u Zawodowca ;) ale trochę będzie.

U Ciebie jeszcze lepiej się dzieje - a jak opisane!

Leszek Skupin napisał(a):Jest coraz stromiej pod górę. Słyszę jak mi serce wali między uszami. Muszę się na moment zatrzymać. Oj z Kamilem to ja sobie nie pochodzę po górkach oj nie. Kryzys mam przez dość długi odcinek i co chwila muszę się zatrzymywać, co zdecydowanie opóźnia marsz.

Lesiu, żebyś wiedział jakie mnie kryzysy dopadały na ostatnim wyjeździe (sierpniowym) - o tym dopiero będzie. Każdemu się zdarza :)

Leszek Skupin napisał(a):Naszym oczom ukazuje się najprawdopodobniej okresowy strumień. Bez chwili zastanowienia wyjmujemy statywy i wskakujemy z nimi do wody prawie po kostki. Mnie jest już wszystko jedno :lol: Woda ma kilka stopni, powietrze również :lol: Za to temperatura mojego grzbietu znacznie przekracza dopuszczalną :lol: W strumieniu nogi momentalnie zostają wychłodzone do temperatury wody, która między nimi przepływa. Zagrzać je będzie ciężko, ale na razie kilka zdjęć ze strumienia ;)

Twardziele jesteście i prawdziwi ludzie z pasją. Już gdzie indziej pisałem, co nie zabije to wzmocni :lol:

Dzięki za ten opis i zdjęcia, mam nadzieję że jeszcze popełnisz dużo takich relacji.
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 24.09.2008 18:17

no Bocian ,ja cie kręce... :wink: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.09.2008 18:21

pietro napisał(a):no Bocian ,ja cie kręce... :wink: :D

Grubo było!! :):) Wszystkiego nie da sie pokazać, bo to przecież za wasze pieniądze
:twisted:
A tak w ogóle to pokręcimy się w piątek razem...
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 24.09.2008 18:29

Sławomir Wocial napisał(a):Może i ja coś skrobnę

Bocian, no zajebiście, nowy pisarski talent nam się ujawnił :D
Ekstra zdjęcia, tak jak mówisz oddają chwilę. Gratuluję całej super przygody, dawaj więcej takich opisów.

W ogóle obaj Panowie warto te Wasze relacje dać w inny dział bo tu giną i ich nie widać.

W następnym moim czarnogórskim odcinku też będzie mała "męska przygoda" w którą się wpakowałem, trochę nieplanowana... :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.09.2008 18:32

zawodowiec napisał(a):W następnym moim czarnogórskim odcinku też będzie mała "męska przygoda" w którą się wpakowałem, trochę nieplanowana... :lol:

znaczy co? rajdzik po burdelach?? :):):)
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 24.09.2008 18:33

:lol: Takie rzeczy to się starannie planuje! Mówię że to coś nieplanowego :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.09.2008 18:37

Włącz opcję "gdzie oczy poniesą... " :):)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.10.2008 06:04

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.10.2008 08:05

Bieszczady są piękne, nieraz tam byłem ale niestety pogoda tam to loteria...Twoje miasto - Przemyśl też jest piękne, lubiałem spacerować tam w dolinie Sanu...pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.10.2008 08:07

Alessandro czytałeś moją relację dwie strony wcześniej :?: Każda pogoda, albo żadna pogoda nie jest w stanie przeszkodzić kochającemu góry ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.10.2008 08:40

Czytałem Leszku...w góry jeżdżę co 2 tygodnie bo mam blisko...kwestia dobrego przygotowania i nie przeszkadza mi pogoda...niestety w Bieszczady mam daleko i rzadko mogę tam pojechać..przez pogodę nie mogłem nacieszyć oczu pięknymi widokami ale i tak podobało mi się... :lol:
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 05.10.2008 02:01

:D Mili panowie wywołali temat Bieszczad (-ów), jak kto woli, a ja dołączę zdjęcia zrobione tydzień temu.
Przewodnikiem po nich niech będą słowa piosenki ulubionego zespołu moich chłopców:

Obrazek

Góry aż do nieba

Obrazek

I zieleni krzyk

Obrazek

Polna droga pośród kwiatów
I złamany krzyż

Obrazek

Obrazek

Strumień skryty w mroku

Obrazek

I zdziczały sad
Stara cerkiew pod modrzewiem
I pęknięty dzwon

Obrazek

Zarośnięty cmentarz
Na nim dzikie bzy
Ile łez i ile krzywdy
Ile ludzkiej krwi
Księżyc nad Otrytem
Niebo pełne gwiazd
Tańczą szare popielnice
San usypia nas

To właśnie są
To właśnie moje Bieszczady

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zarośnięte olchą
Pola dawnej wsi
Kto je orał kto je zasiał
Nie pamięta nikt

Obrazek

Skrzypią martwe świerki
To drewniany płacz
Świat się kończy w Sokolnikach
Dalej tylko las

Obrazek

Druty na granicy
Dzielą nacje dwie
Dzieli ściana nienawiści
I przeraża mnie
San jest taki płytki
Gdzie Beniowej brzeg
Dzieli ludzi dzieli myśli
Straszny jego gniew

Obrazek

To właśnie są
To właśnie moje Bieszczady

Obrazek

Obrazek

I piosenka w całości. Ten kobiecy, mocny głos należy do Małgorzaty Ostrowskiej
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 05.10.2008 08:05

Świetne!!! Takiej relacji tu chyba jeszcze nie było!!! Rewelacja! Gratuluję pomysłu!

Że wstydem przyznaję, że w Bieszczadach byłam raz w zyciu - sto dwadziescia lat lat temu... Kusicie chłopaki...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.10.2008 08:53

Rewelacja. Krótka, ale jakże piękna relacja. Muzyczno, słowno, obrazowa. Rzuca na kolana, szczególnie, że to o górach ;)

Pozdrav :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nasze regiony turystycznie (czyli co warto zobaczyć) - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone