1. Karpacz - Wang

2. Śnieżka - widok z drogi na Polanę

3. Szlak z Polany do Samotni

4. Mały Staw

5. Samotnia

6. Z Samotni do Strzechy Akademickiej

7. Zejście ze Strzechy Akademickiej do Karpacza dawnym torem saneczkowym

AnetaA napisał(a):be-ja napisał(a):Anetko zdjęcia piękne obiekt jak z Dysneylandu bajeczny. Wybiorę się tam z żoną [będzie to niespodzianka] w maju Lub czerwcu
Polecam, naprawdę warto.Wiosną na pewno będzie prześlicznie.W zamku można także nocować, ale niestety bez dzieci (ze względu na mieszczące się tam Centrum Terapii Nerwic)
Sławomir Wocial napisał(a):AnetaA napisał(a):be-ja napisał(a):Anetko zdjęcia piękne obiekt jak z Dysneylandu bajeczny. Wybiorę się tam z żoną [będzie to niespodzianka] w maju Lub czerwcu
Polecam, naprawdę warto.Wiosną na pewno będzie prześlicznie.W zamku można także nocować, ale niestety bez dzieci (ze względu na mieszczące się tam Centrum Terapii Nerwic)
Polećcie to AndrzejowiJ...
RobCRO napisał(a):...a do środka wejść warto. Szczególnie potem na wieżę, skąd jak pisałem widok jest cudowny...
...kiedyś u Makłowicza widziałem Grodziec, może byłaś tam??? Gdyby był tam lepszy dojazd, to pewnie już bym tam był...
Piękne zdjęcia Karkonoszy. Jeśli przyjaciel publikuje w Internecie jakieś albumy, to ........... pokaż linki. W taką mroczną pogodę miło pooglądać i pomarzyć przy kawce.dangol napisał(a):I jeszcze trochę zimowych zdjęć ze Śnieżki i okolic. Niestety nie są to moje zdjęcia, lecz jednego z moich przyjaciół
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe