Nasze regiony turystycznie (czyli co warto zobaczyć)
Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
moj Nowogard to Nowogard, w nazwie nie ma "szczecinski"...
a posiadlosc moze byc i Twoja...jak nas sprywatyzuja, to pewnie bedziesz mogl sobie taki palacyk sprawic...
RobCRO napisał(a):moj Nowogard to Nowogard, w nazwie nie ma "szczecinski"... a posiadlosc moze byc i Twoja...jak nas sprywatyzuja, to pewnie bedziesz mogl sobie taki palacyk sprawic...
Przepraszam za rozbudowanie nazwy... nie wiem ... jakoś samo tak wyszło
Leszek, mozesz kliknac na strone, jak chcesz wiedziec wiecej, gdzie mieszkam:
www.nowogard.pl takie sobie miasteczko...z jego okolic pochodzi "Zelazny Kanclerz" Bismarck, o czym juz chyba wspominalem. na rynku stal u nas jego pomnik.
No no ale macie autostradę niejedno miasto wojewódzkie by się takiej nie powstydziło 3 pasy w jedną 3 w drugą no no no... Proszę i na rowerze jest gdzie pojeździć.... jak ładnie . Niezła ta Wasza stronka nawet Nowogard z satelity jest . Super.
Rob podaj maila... wiem, że gdzieś już komuś tu na forum podawałeś, ale nie pamiętam już gdzie to było, a tematów jest sporo
Pozdraviam
P.S. Praca praca praca... 7 dni w tygodniu nie wiem czy gdziekolwiek nam się uda pojechać wogóle w najbliższym czasie. Chodzi mi tu o okres do stycznia a może i dłużej .
Wydaje mi się, że pora aby odgrzebać temat Nadchodzą ferie zimowe szybkimi krokami, S.E.S.J.A. tuż tuż . Czy ktoś jeszcze zechce przedstawić nam swój region, lub miejsce, w którym był i go zauroczyło
Pozdrav
P.S. Do Madzi. Pisałaś kiedyś daaawno temu, że przybliżysz nam okolicę, w której mieszkasz - Piłę...
Richu... Zakopanego tu jeszcze nie było. Więc może warto, żeby ktoś kto był, pokazał, wstawił zdjęcia, może przy okazji skoków zobaczył coś ... Może opisze co widział i co warto zobaczyć...