Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasze małe biuro podróży- Środkowa Dalmacja

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 30.09.2020 19:56

Witajcie!

Od lat jeździmy na wakacje korzystając niezmiennie z tego samego biura podróży. Jesteśmy nim my – sami dla siebie, tak jak większość Was tutaj na forum :D . Postanowiłam uhonorować to nasze biuro w tytule, gdyż sposób podróżowania miał w tym roku szczególne znaczenie. Bardzo się też cieszę, że wielu z nas szczęśliwie pojechało na wymarzone i wyczekane urlopy i będzie (już jest) mnóstwo świetnych relacji do czytania :lol: :smo: .
Środkowa Dalmacja z Omišem w roli głównej marzyła mi się od momentu powrotu z poprzedniego wyjazdu do Chorwacji 2 lata temu, a takie marzenia trudno jest z mojej głowy tak łatwo wybić :roll: . Na przełomie kwietnia i maja, tak jak wszyscy mieliśmy chwile zwątpienia szykując sobie równolegle alternatywę w postaci całkiem atrakcyjnej Kotliny Kłodzkiej. Szybko jednak, dzięki konsultacjom z Ivanem, właścicielem naszego apartmana, Omiš wrócił do gry. Nasze biuro pozbierało swoje integralne części i na 12 dni wysłało się na niezapomnianą wycieczkę.
Więc zapraszam!

a (107).JPG

b (83).JPG

b (205).jpg

c (54).JPG

d (170).jpg

e (144).jpg

f (74).jpg

g (43)-crop.jpg

h (44).JPG

i (76).jpg

j (82) '.jpg

k (54).JPG

l (36).jpg
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 30.09.2020 20:16

Pierwsza! :D Ruszam z Waszym biurem!
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 30.09.2020 20:25

Od lat korzystam z usług biura podróży Marta :wink: Jeszcze nigdy mnie nie zawiodło :mrgreen: Widzę, że przemierzałyśmy te same chorwackie ścieżki, ciekawa jestem Twoich wrażeń z tych miejsc :papa:
majkik75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkik75 » 30.09.2020 20:38

Ja też mam swoje biuro podróży :mrgreen: :hut: ale chętnie popatrzę co tam u konkurencji :papa:

pozdrawiam, Michał
ventus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ventus » 30.09.2020 20:50

Chciałbym nawiązać stałą współpracę jesteśmy na rynku od 12 lat. Pozdrawiam i witam
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 01.10.2020 08:05

Jeśli biuro ma jeszcze wolne miejsce na tę wycieczkę to poproszę!!! :papa:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 01.10.2020 08:29

Duża konkurencja na rynku. Moje biuro Misiaki z Suchej także działa, w tym roku nawet większą ekipę zorganizował :twisted:
:papa:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 01.10.2020 11:48

Omis to moje okolice:), niedaleko od tego miasteczka jest nasz "2 dom:)"
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 01.10.2020 16:42

Biuro podróży P....uk Travel melduje się :D
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 01.10.2020 16:59

Siędę sobie, popatrzę, poczytam... Się czegoś nauczę... A co! Jak za darmo dają :D :D
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 01.10.2020 18:14

Z biurem podróży, jeszcze nie jeździłam, a więc chyba najwyższa pora. :lol: :oczko_usmiech: :papa:
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 01.10.2020 20:04

:mrgreen: Wiedziałam, że też jesteście takimi biurami :D :!:

maslinka napisał(a):Pierwsza! :D Ruszam z Waszym biurem!

:papa: Bardzo się cieszę. Ruszamy niedługo.

ruzica napisał(a):Od lat korzystam z usług biura podróży Marta :wink: Jeszcze nigdy mnie nie zawiodło :mrgreen: Widzę, że przemierzałyśmy te same chorwackie ścieżki, ciekawa jestem Twoich wrażeń z tych miejsc :papa:

Zauważyłam! Nawet nieraz chciałam się tymi wrażeniami bardziej podzielić, ale musiałam coś zostawić do relacji :wink: .

majkik75 napisał(a):Ja też mam swoje biuro podróży :mrgreen: :hut: ale chętnie popatrzę co tam u konkurencji :papa:

pozdrawiam, Michał

Tutaj konkurencja bardzo mile widziana :D .

ventus napisał(a):Chciałbym nawiązać stałą współpracę jesteśmy na rynku od 12 lat. Pozdrawiam i witam

Witam :papa: . Chętnie podzielę się doświadczeniem i przyjmę trochę bezcennych informacji.

Kapitańska Baba napisał(a):Jeśli biuro ma jeszcze wolne miejsce na tę wycieczkę to poproszę!!! :papa:

:papa: Hej! U mnie tak nie buja, ale też fajnie będzie!

piekara114 napisał(a):Duża konkurencja na rynku. Moje biuro Misiaki z Suchej także działa, w tym roku nawet większą ekipę zorganizował :twisted:
:papa:

To już wyższa szkoła jazdy :wink: . Witam serdecznie.

amatus1 napisał(a):Omis to moje okolice:), niedaleko od tego miasteczka jest nasz "2 dom:)"

No właśnie :wink: . Pod Lokvą przejeżdżaliśmy nie raz.

travel napisał(a):Biuro podróży P....uk Travel melduje się :D

Zapraszam biuro z Kłodzka :D :wink: .

Abakus68 napisał(a):Siędę sobie, popatrzę, poczytam... Się czegoś nauczę... A co! Jak za darmo dają :D :D

Siadaj śmiało. Relacja oczywiście darmowa. :oczko_usmiech:

elka21 napisał(a):Z biurem podróży, jeszcze nie jeździłam, a więc chyba najwyższa pora. :lol: :oczko_usmiech: :papa:

Witaj, niedługo wyjazd. :wink:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 03.10.2020 12:55

Dopisuję się ....siedzę w pierwszym rzędzie :papa: :D
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 03.10.2020 20:20

To może jeszcze ja jako przedstawiciel mojego biura dosiądę, zwłaszcza że w tym dziwnym roku w tych okolicach organizowałem pobyt ;)
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 03.10.2020 20:44

karin74 napisał(a):Dopisuję się ....siedzę w pierwszym rzędzie :papa: :D

Witaj, zapraszam. To prawda, cały czas jeszcze pierwszy rząd :D .

labusm napisał(a):To może jeszcze ja jako przedstawiciel mojego biura dosiądę, zwłaszcza że w tym dziwnym roku w tych okolicach organizowałem pobyt ;)

Siadaj, właśnie zamykamy pierwszy rząd i wyruszamy. :wink:
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies