Dokładnie w taki sam sposób tam szliśmy kilka lat temu. Wyjście wcześnie rano, to rewelacyjna sprawa, bo po pierwsze słońce jest jeszcze po drugiej stronie gór, więc nie jest gorąco, a po drugie twierdza jest wtedy bezludna.pomorzanka zachodnia napisał(a): A rodzice już o siódmej sami wyruszają na wyprawę. Mieszkamy blisko szlaku prowadzącego do Twierdzy Starigrad.
Między innymi dlatego to miejsce wybraliśmy. To najłatwiejsza z dostępnych tras, prowadzi na początku wśród wysoko położonych domów.
To właśnie jest plaża przy ul. Brzet.Abakus68 napisał(a):Zwróciłem uwagę na 3 "zlatnie raty" po lewej od twierdzy.
Też mi sie podoba.Abakus68 napisał(a):Bardzo mi się podoba zdjęcie jak siedzisz na twierdzy. Rewelka.
Katerina napisał(a):Świetna poranna wycieczka
Warto wybierać się w teren tak wcześnie - satysfakcja gwarantowana - cisza, pusto na szlaku, "bezludziowe" zdjęcia (Wy to co innego ) i widoki przednie.
Brawo Wy
maslinka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy! Super, że się wdrapaliście
My byliśmy tylko na Mirabeli
Abakus68 napisał(a):Wycieczka super. To jest to, co Zdzihu bardzo lubi. Wstać, wyjść i iść. A widoki przednie.
Abakus68 napisał(a):Zwróciłem uwagę na 3 "zlatnie raty" po lewej od twierdzy.
Abakus68 napisał(a): Bardzo mi się podoba zdjęcie jak siedzisz na twierdzy. Rewelka.
Abakus68 napisał(a): I te puchopodobne kwiatostany na drzewie. Zresztą fota budynku na tle gór... Bardzo brawo dla was!
megidh napisał(a):Dokładnie w taki sam sposób tam szliśmy kilka lat temu. Wyjście wcześnie rano, to rewelacyjna sprawa, bo po pierwsze słońce jest jeszcze po drugiej stronie gór, więc nie jest gorąco, a po drugie twierdza jest wtedy bezludna.pomorzanka zachodnia napisał(a): A rodzice już o siódmej sami wyruszają na wyprawę. Mieszkamy blisko szlaku prowadzącego do Twierdzy Starigrad.
Między innymi dlatego to miejsce wybraliśmy. To najłatwiejsza z dostępnych tras, prowadzi na początku wśród wysoko położonych domów.
Kapitańska Baba napisał(a):Kto rano wstaje.....
Super poranny spacer - uwielbiam takie. Iść w spokoju, bez tłoku, samemu.
Tylko ten pan od biletów - skoro zaspał do pracy i przegapił klientów mógł już podarować sobie opłatę
piotrf napisał(a):Piękna wycieczka i takie z niej zdjęcia , jak najbardziej uzasadnione jest twierdzenie , że z góry widać więcej . . .
Pozdrawiam
Piotr
ruzica napisał(a):Schodziliście tą samą drogą? Bo chyba nie napisałaś Ciekawe czy Pan od biletów był ten sam, którego my spotkaliśmy, ten "nasz" bardzo śmieszny był
Powrót do Nasze relacje z podróży