Witaj Gosiu!
Z widoków z balkonu byliśmy bardzo zadowoleni, mimo że to widok boczny. Właściwie dzięki temu nas z ulicy nie było widać, a my widzieliśmy to, co najważniejsze. To widok dzienny:
pomorzanka zachodnia napisał(a):W stronę Splitu? Możliwe. No i przyjemniejsze plaże chyba są, tylko że przy samej ulicy.
Ja specjalnie szukałam właśnie po stronie starówki, bo na plaże i tak przeważnie jechaliśmy gdzie indziej.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Jedziemy do Breli, z nadzieją, że uda nam się przycupnąć na jakiejś ładnej plaży gdzieś z boku.
pomorzanka zachodnia napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja również z chęcią poczytam i poogladam efekty pracy Waszego biura podróży
Witaj, właśnie - kogoś mi tu brakowało.
Abakus68 napisał(a):Właśnie zdałem sobie sprawę, że to już 10 lat minęło, od kiedy dreptaliśmy rodzinnie deptakiem w Breli. Ostatni urlop z córką w Cro Potykaliśmy się wtedy o Polaków i Czechów. Brela jest ładna. Na swój sposób. Gdy się spojrzy na nią od strony morza wygląda najcudniej tak sądzę. Fajnie że udało się Wam jej zasmakować nie przeładowanej turystami.
Kapitańska Baba napisał(a):Matko Sadystko - daj sie wyspać rodzinie w wakacje
Pusta Brela nawet w miarę wygląda - akurat na godzinkę posiedzenia
Tego roku mocno wypatrywaliśmy słynnej skałki i chyba oczy nie te po nie wypatrzyliśmy, a byliśmy blisko brzegu
mchrob napisał(a):Do takiej Breli to chętnie bym pojechał. To piękne miejsce - gdyby nie Ci wszyscy ludzie, gdy jest pusta można się zakochać. Co do porannego plażowania to też nasza metoda na puste plaże, gdy inni właśnie przychodzą my już kończymy plażing
megidh napisał(a):A dlaczego zrezygnowaliście z plażowania w Omišu.
Rozumiem że mogła Wam się nie spodobać piaszczysta plaża miejska, ale plaża wzdłuż ulicy Brzet jest niczego sobie.
agata26061 napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja również z chęcią poczytam i poogladam efekty pracy Waszego biura podróży
Witaj, właśnie - kogoś mi tu brakowało.
Bo ja ostatnio mam jakiś deficyt czasowy i na forum tylko sporadycznie zerkam. Spowodowane jest to też tym, że wiem, że jak już na forum zajrzę to "przepadnę" w relacjach , a później praca się nawarstwia i znów nie mam czasu.... i tak w kółko
Super pusto na plaży w Breli. Dobra godzina jeszcze była na niemal samotne plażowanie. Po trzech razach na Rivierze Makarskiej w Breli jeszcze nie byliśmy, ale kiedyś dotrzemy z pewnością. Już wiem, że wtedy będzie warto wcześnie wstać, żeby takie pustkowie na plaży zastać Chociaż moje ranne ptaszki to i na wakacjach o 7 się budzą, więc nawet o godzinie 8 jestem w stanie się pojawić na plaży
A co do dróg dojazdowych do apartamentów. Mój mąż w ogóle nie interesuje się ani dojazdem, ani drogami. Oczywiście te główne autostradowe zna już niemal na pamięć, ale co do tych dojazdowych do apartamentów czasem wolę go nie uświadamiać wcześniej, znam go na tyle i wiem, że wszędzie da sobie radę wjechać. Nawet w mega wąski wjazd na parking do Slavinki w Ivan Dolac na Hvarze. Kto go widział ten wie, że niedoświadczony kierowca, lub ten mega panikujący nie poradzi sobie tam. Ale kilka osób z forum już tam wjeżdżało, więc dla chcącego nic trudnego
ruzica napisał(a):Ale pustki w tej Breli Jednak tegoroczny początek lipca to całkiem co innego niż sierpień. Ja nie zrobiłam zdjęć tamtejszym plażom, teraz sobie przypomniałam na Twoich i dalej twierdzę, że poza kamieniem, to nic specjalnego
Mam taką samą uwagę. Na wakacjach trzeba odpocząć, także od porannego wstawania.....Kapitańska Baba napisał(a):Matko Sadystko - daj sie wyspać rodzinie w wakacje
piekara114 napisał(a):Mam taką samą uwagę. Na wakacjach trzeba odpocząć, także od porannego wstawania.....Kapitańska Baba napisał(a):Matko Sadystko - daj sie wyspać rodzinie w wakacje
A Brele jeszcze przede mną......
CROberto napisał(a):Brela piękna jest...
Byliśy tam w 2007 i 09 .
To takie czasy, że na plażach był luz...
Swoimi fotkami, przypomniałaś mi moje codzienne poranne szwędanie
Powrót do Nasze relacje z podróży