Kapitańska Baba napisał(a):Jakie śliczne siostry siedzą na kawce
lukasq@o2.pl napisał(a):maslinka napisał(a):Dziewczyny, kąpiel w Modrym to nic strasznego. Ja byłam zachwycona :
Na pierwszy rzut oka trochę przypomina Krakowski Zakrzówek
Wracając wstępujemy jeszcze do Spaaru na zakupy. To smutne, ale już dawno nie byłam w tak dobrze zaopatrzonym sklepie (w swoim otoczeniu koło domu mam same beznadziejne
Katerina napisał(a):Chociaż nie znam Węgier ( raz tylko odbyłam rajd przez pusty Budapeszt w drodze do Chorwacji), to coraz bardziej mam na nie ochotę.
Katerina napisał(a):Wracając wstępujemy jeszcze do Spaaru na zakupy. To smutne, ale już dawno nie byłam w tak dobrze zaopatrzonym sklepie (w swoim otoczeniu koło domu mam same beznadziejne
Musisz do 3City wpadać
Katerina napisał(a):Kupiliście jakieś miejscowe przysmaki? W sobotę byłam na lokalnym ryneczku (świetnie zaopatrzonym i równie drogim) i odkryłam sklepik tylko z węgierskimi specjałami - szeroka gama produktów, pośliniłam się i obkupiłam w baardzo "niezdrowe" rzeczy
travel napisał(a):O jaki miły przerywnik w drodze powrotnej
Gyor jest bardzo ciekawy taki "budapesztowaty"
pomorzanka zachodnia napisał(a):travel napisał(a):O jaki miły przerywnik w drodze powrotnej
Gyor jest bardzo ciekawy taki "budapesztowaty"
Jak pisała Maslinka- sporo rzeźb i pomników. No i rzeka .
maslinka napisał(a):Wiem, gdzie mieliście kwaterę Niezły punkt wypadowy do spacerów po mieście.
maslinka napisał(a):A łazienka prześmieszna
Już kiedyś o tym dyskutowaliśmy - że powinniśmy założyć wątek ze zdjęciami bałkańskich (i nie tylko) łazienek, które wywołują salwy śmiechu
michal22michal napisał(a):witam
Jakaś propozycja dot. rejonu w Chorwacji Dalmacja Środkowa, czytałem, że tam jest pięknie.
elka21 napisał(a)::lol:
Kamila, wcale nie prowadzi żadnego Biura Podróży.
Swoje pytania musisz zadać w innym wątku.
michal22michal napisał(a):pomorzanko zachodnia poproszę info o apartamencie w Omisu na pw.
Powrót do Nasze relacje z podróży