Genialna sprawa takie gazetki - pewnie ubawiłaś sie do łez czytając wspomnienia szkolne
Powtórzę po poprzednikach - śliczne zdjęcie rodzinne
Życzę wszystkiego co najwspanialsze na ten poświąteczny czas i cały Nowy Rok 2021

.png)

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Jakim cudem przegapiłam Twój kolejny odcinek???![]()
![]()
Genialna sprawa takie gazetki - pewnie ubawiłaś sie do łez czytając wspomnienia szkolne![]()
Powtórzę po poprzednikach - śliczne zdjęcie rodzinne![]()
Życzę wszystkiego co najwspanialsze na ten poświąteczny czas i cały Nowy Rok 2021
! Ja też musiałam nadrabiać i Twoją i inne relacje. Ten przedświąteczny czas jest zawsze ciężki .png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Leniwy czas na plaży - rzeczywiście pustejTylko te pozostawiane ręczniki - no strasznie mnie irytuje takie zachowanie. Chcesz wybrać miejsce? Przyjdź wczesniej. Oj, wiem, marudzę z rana
.png)
mchrob napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Leniwy czas na plaży - rzeczywiście pustejTylko te pozostawiane ręczniki - no strasznie mnie irytuje takie zachowanie. Chcesz wybrać miejsce? Przyjdź wczesniej. Oj, wiem, marudzę z rana
W takich przypadkach potrafię być bardzo pomocny, jak widzę że ktoś zapomniał pozbierać ręczników na noc to sam pozbieram poskładam i odłożę z boku![]()
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Leniwy czas na plaży - rzeczywiście pustejTylko te pozostawiane ręczniki - no strasznie mnie irytuje takie zachowanie. Chcesz wybrać miejsce? Przyjdź wczesniej. Oj, wiem, marudzę z rana
mchrob napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Leniwy czas na plaży - rzeczywiście pustejTylko te pozostawiane ręczniki - no strasznie mnie irytuje takie zachowanie. Chcesz wybrać miejsce? Przyjdź wczesniej. Oj, wiem, marudzę z rana
W takich przypadkach potrafię być bardzo pomocny, jak widzę że ktoś zapomniał pozbierać ręczników na noc to sam pozbieram poskładam i odłożę z boku![]()
.png)
piotrf napisał(a):Piękne okoliczności przyrody , bo czuwa nad nimi kamienny Aborygen,
. . . ciekawe co skłoniło go do tak filozoficznego uśmieszku![]()
![]()
Szczęśliwego i ZDROWEGO Nowego Roku![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):
wszystkim zaglądającym życzę dobrego roku.

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):
wszystkim zaglądającym życzę dobrego roku.
Wszystkiego co najlepsze na ten Rok dla Ciebie i Twoich Bliskich
.png)

.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Na parkingu przed sklepem, tak jak dzień wcześniej przy Lidlu, jest informacja o pierwszych 90 minutach gratis. I tak jak w Lidlu, nie wiadomo jakie są zasady korzystania z tych 90 minut. Idziemy więc do sklepu, a po około pół godzinie gdy wracamy, zastajemy pięknie zapakowany w koszulkę mandat
. Na 100 kun. Wystawcy mandatu oczywiście nie widać, nie ma kogo nawet spytać o co w tym wszystkim chodzi
![]()
. Mamy nawet pomysł, żeby wstąpić na posterunek policji, żeby się cokolwiek dowiedzieć, ale nie ma gdzie zaparkować. Trudno, to bzdura, ale jest to bardzo niesprawiedliwe. Może ktoś z forumowiczów będzie wiedział jakimi prawami rządzi się ten parking?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Za to spacerek do cypla bardzo nam się podobał.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży