Bardzo fajny rejs
A restaurację Radmanowe Mlinice warto odwiedzić w porze obiadowej .
Można tam zjeść pyszne žabe na žaru sa pršutem
travel napisał(a):Bardzo fajny rejs
A restaurację Radmanowe Mlinice warto odwiedzić w porze obiadowej .
Można tam zjeść pyszne žabe na žaru sa pršutem
Abakus68 napisał(a):Młoda kobieto! Co to znaczy potworny humor. Spójrz. Jesteś piękna, masz całą rodzinę. Uśmiechnięte dzieci. Męża. Jeździcie na urlopy. Naprawę? Coś może cię wytrącić z równowagi? Wszystko co złe mija. Nie myśli się o złych rzeczach, ale jak jest gorszy dzień to... Pisze się odcinek i uśmiecha do ludzi. A w ogóle to ubierz to żarówiaste koło teraz w domu i klepnij o dywan... Może coś zaboli, a człowiek jak wiadomo skupia się tylko na jednym bólu
pomorzanka zachodnia napisał(a):Pamiętam, że Makłowicz miał odcinek nagrywany m. in. w Radmanowych Mlinicach , przyrządzał wtedy właśnie żaby. Ale jakoś nie przekonują mnie
Kapitańska Baba napisał(a):Sympatyczny rejsić choć rzeczywiscie na górze coś szybko Was zabrali znowu na pokład
Na plaży we dwoje? No no, uroki posiadania starszych dzieci
megidh napisał(a):Rejsik fajny, chociaż krótki. Miło mi powspominać nasz sprzed kilku lat.pomorzanka zachodnia napisał(a):Pamiętam, że Makłowicz miał odcinek nagrywany m. in. w Radmanowych Mlinicach , przyrządzał wtedy właśnie żaby. Ale jakoś nie przekonują mnie
Fajny był ten strój Indianina, w którym Robert Makłowicz występował w tym filmiku.
maslinka napisał(a):Bardzo fajny rejsik! Myśleliśmy o nim kiedyś (w 2011), ale ostatecznie podjechaliśmy samochodem do Radmanovych Mlinic.
Pstrągi też były i nawet skakały :
maslinka napisał(a):Za to w 2008 roku przeżyliśmy niesamowitą Przygodę - rafting na Cetinie. Pisałam o niej w mojej pierwszej relacji na forum :
post318841.html#p318841
maslinka napisał(a):Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz Ja miałam dzisiaj podły dzień, ale właśnie poprawiam sobie humor, czytając relacje
Powrót do Nasze relacje z podróży