Muliness napisał(a):.....
wygląda na grzeczniutkkiego aniołka
Cicha woda brzegi rwie To taki aniołek z różkami diabełka
Muliness napisał(a)::oops:
Wzruszyłam sie choć jedna osoba teraz juz dwie twierdzą , że moje dziecko jest do mnie podobne Dziękuję!!! :) Ja dostrzegam bardziej cechy charakteru te gorsze ma po mamusi;)
Jeszcze raz b dziekuję;)Ania W napisał(a):bardzo ładna dziewczynka i chyba do Ciebie podobna. Wiem jak to jest moja córcia choć dopiero albo już traci mleczak za mleczakiem,
Marcie rosna dwójki jakos wolno ale idą wszystkie zdjecia takie szczerbate! Super Ania że Karolcia gubi mleczaki to znak ze szkoła tuż tuż;) Nie ma to jak kochane szczerbole;)
Andrzej świetne te Twoje chhłopaki Rozrabiają pewnie, że ho ho widać w oczkach ten błysk;) Ile Ci Twoi faceci mają lat?
Anita Fajna trójeczka dzieciaków;) Choć Robert to pewnie by się obraził za takie stwierdzonko .Ola to moja imienniczka więc za jej piękne kasztanowe oczy przesyłam buziaka:) Szymon napewno bardziej podobny do tatusia rozkoszny ,wygląda na grzeczniutkkiego aniołka
Tymona napisał(a):Intersal - Twoje Chłopaki to takie Intersalki w mniejszym wydaniu Znaczy się - podobni do Ciebie.
z rodzicielskim pozdrowieniem
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko