dallas napisał(a):no to Asia na co czekasz za rok mozesz juz pokazac zdjecie swojej pociechy
słyszałem że nawet niecały
dallas napisał(a):no to Asia na co czekasz za rok mozesz juz pokazac zdjecie swojej pociechy
dallas napisał(a):ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius
assia i norbert napisał(a):dallas napisał(a):ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius
Mam popiep....ą robotę, a że żyje w małej mieścinie gdzie pracy brak, to się jej jeszcze trzymam, no i w końcu dopiero wyszłąm za mąż, musze się nacieszyć mężem ze "trzy miesiące"
dallas napisał(a):assia i norbert napisał(a):dallas napisał(a):ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius
Mam popiep....ą robotę, a że żyje w małej mieścinie gdzie pracy brak, to się jej jeszcze trzymam, no i w końcu dopiero wyszłąm za mąż, musze się nacieszyć mężem ze "trzy miesiące"
a ja tam nie bede czekac ,bo zawsze znajde jakies wytłumaczenie ze jeszcze nie teraz ,u nas n a studiach był taki boom ciazowy,ale nie znałam wtedy mojego,,Kubusia Puchatka''
assia i norbert napisał(a):dallas napisał(a):assia i norbert napisał(a):dallas napisał(a):ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius
a ja tam nie bede czekac ,bo zawsze znajde jakies wytłumaczenie ze jeszcze nie teraz ,u nas n a studiach był taki boom ciazowy,ale nie znałam wtedy mojego,,Kubusia Puchatka''
I tu masz rację, zawsze znajdzie się pretekst.
dziewczyny na studiach wcale sie nie martwiły ani slubu ani pracy a teraz juz maja odchowane a ja mamka bede z siwymi włoskami
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko