Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasze dzieci :-)))

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 30.11.2006 11:45

dallas napisał(a):no to Asia na co czekasz za rok mozesz juz pokazac zdjecie swojej pociechy :)

słyszałem że nawet niecały :wink:
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 30.11.2006 12:02

dallas napisał(a):no to Asia na co czekasz za rok mozesz juz pokazac zdjecie swojej pociechy :)

Jeszcze trochę poczekam, tak żeby z niewielkim brzuchem na Chorwacje w przyszłym roku pojechać. hihi :D :smo:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 30.11.2006 12:32

ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius :wink:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 30.11.2006 12:33

rich72 napisał(a):

słyszałem że nawet niecały :wink:

no chciałm zeby troche nacieszyli sie soba przez te trzy miesiace :wink:
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 30.11.2006 12:45

dallas napisał(a):ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius :wink:

Mam popiep....ą robotę, a że żyje w małej mieścinie gdzie pracy brak, to się jej jeszcze trzymam, no i w końcu dopiero wyszłąm za mąż, musze się nacieszyć mężem ze "trzy miesiące" :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 30.11.2006 12:48

assia i norbert napisał(a):
dallas napisał(a):ja bym na to nie czekała ,obiecuje ze jak wyjde za maz to równo 9 miesiecy po bedzie dzidzius :wink:

Mam popiep....ą robotę, a że żyje w małej mieścinie gdzie pracy brak, to się jej jeszcze trzymam, no i w końcu dopiero wyszłąm za mąż, musze się nacieszyć mężem ze "trzy miesiące" :D

a ja tam nie bede czekac ,bo zawsze znajde jakies wytłumaczenie ze jeszcze nie teraz ,u nas n a studiach był taki boom ciazowy,ale nie znałam wtedy mojego,,Kubusia Puchatka''
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 30.11.2006 12:56

dallas napisał(a):

a ja tam nie bede czekac ,bo zawsze znajde jakies wytłumaczenie ze jeszcze nie teraz ,u nas n a studiach był taki boom ciazowy,ale nie znałam wtedy mojego,,Kubusia Puchatka''

I tu masz rację, zawsze znajdzie się pretekst.
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 30.11.2006 12:59

dallas napisał(a):

I tu masz rację, zawsze znajdzie się pretekst.

dziewczyny na studiach wcale sie nie martwiły ani slubu ani pracy a teraz juz maja odchowane a ja mamka bede z siwymi włoskami :wink:
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 30.11.2006 13:25

Myślę dallas, że nie będzie tak żle. :) Taki postęp techniki, medycyny itp.
Da się zafarbować :D
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 30.11.2006 13:28

Żartuje oczywiście :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.11.2006 13:33

dziewczyny na studiach wcale sie nie martwiły ani slubu ani pracy a teraz juz maja odchowane a ja mamka bede z siwymi włoskami

Racja Dallas, kumpel z rocznika ze swoim synem rozmawia już o kobietach, tymczasem ja zamówiłem ostatnio bajkę z krecikiem :wink:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 01.12.2006 08:10

assia i norbert napisał(a):Myślę dallas, że nie będzie tak żle. :) Taki postęp techniki, medycyny itp.
Da się zafarbować :D

na razie robie lepszy wyczyn wycinam pojedyncze siwe włoski z grzywki nozyczkami.ale jakby było wiecej siwych to tylko farbowanie :wink:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 07.12.2006 09:47

A to mój Kuba 8,5 roku....

Obrazek

.....w Cro idziemy na miasto.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.12.2006 13:40

Fajnie wygląda w tych okularach i z naszyjnikiem ;). Prawie jak idol muzyki HIP - HOP :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 06.01.2007 16:24

Chcę Wam przedstawić moje pociechy.
Adam lat 6

Obrazek

Obrazek
Obrazek
oraz Karolina lat 15
Obrazek
ponieważ mamy styczeń to zdjęcia są w scenerii zimowej :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nasze dzieci :-))) - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone