Bea.ta napisał(a):malina1959 napisał(a):A to cza takie dokumenty mieć
no nie wiem czy trzeba ale kiedyś się robiło
Kiedyś.............
Styknie, bo Gośka pogoni...
Tu się ralację pisze...
a tam na dole postanowiliśmy znaleźć nocleg
anakin napisał(a):malina1959 napisał(a):W sensie do picia, czy do pływania
Toć przecież jest i będzie jeszcze więcej
A nie można pić pływając?
No....
anakin napisał(a):piotrf napisał(a):Kamolów nie lubisz , czy krzaczorów
Jakby Ci to Piotr........
Na krzoki już za stary jestem , a od kamorów mnie d...boli.
anakin napisał(a):Tu się ralację pisze...[/size]
Bea.ta napisał(a):chyba Ciebie
bo mi wolno ....
Renatka66 napisał(a):Widok piękny i dlatego my również tam szukaliśmy noclegu podróżując po Grecji. Nocowaliśmy po prawej stronie już na końcu drogi. Oczywiście w samochodzie. Obok stał tylko jeden camper, poza tym pustka.
Nocna kąpiel w morzu-cudna. Byliśmy w lipcu.
Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy.
piotrf napisał(a):
Te ruiny bardzo mi się podobają i chociaż prawdopodobnie w sporej części zostały odbudowane , dają wyobrażenie o rozmachu budowniczych , a także uruchamiają wyobraźnię . Nie wszystkie ruiny są takie
Pozdrawiam
Piotr
Darkos napisał(a):Tam na dole, to gdzie to?
malina1959 napisał(a):Jedziemy szukać noclegu. Ale, ale....zaczyna coś trzeć w prawym tylnym kole
Cholerka, tyle tych awarii było w relacjach....czyżby i nam... nie dobrze
)
baunty napisał(a):"Miła" przygodamalina1959 napisał(a):Jedziemy szukać noclegu. Ale, ale....zaczyna coś trzeć w prawym tylnym kole
Cholerka, tyle tych awarii było w relacjach....czyżby i nam... nie dobrze
)
I najczęściej to "francuzy" ludziom padały
..,,całkiem serio to napisałem, co nie relacja z problemami motoryzacyjnymi, to francuski samochód
malina1959 napisał(a):Na początku trochę się zaniepokoiłam ale nie panikowałam, jak się okazało słusznie
My mamy drugiego "francuza", pierwsza była Laguna, teraz Koleos. I odpukać jak do tej pory,
nie stawiały nas pod ścianą. A Laguną do tej pory jeździ syn
Bea.ta napisał(a):jakbyś chciała usłyszeć, ile uczucia można włożyć w komentarze o francuskich samochodach, to polecam pewną osobę z forum .... ale to na pw sobie zróbcie, bo banem się może skończyć
malina1959 napisał(a):Już zdążyłam się zorientować, że francuska marka nie jest lubiana na forum
Ale jak byłam piękna i młoda, bo teraz to już tylko....piękna , to mieliśmy Fiata 125p
i nie chciałabyś usłyszeć co mam o nim do powiedzenia
anakin napisał(a):Słyszałaś Chwytaka?