Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasza Lokva 2016

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.11.2016 14:45

CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze... :wink:

Nieśmiało podpowiem, pamiętaj, że twierdze są dwie i na obie warto się wdrapać.
:papa:

Pzdr
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 14:52

Vjetar napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze... :wink:

Pzdr

Tak,tak na Starigrad, twierdze ta wyżej postaramy się wejść w tym roku:).
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 15:50

Vjetar napisał(a):

Pzdr

Wiem, wiem :)

Makarska Riwiera to dla nas miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia. Ale ponieważ plany na kilka dobrych lat do przodu są, to wypada, że najwcześniej w 2020 :lol:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 16:48

CROnikiCROpka napisał(a):
Vjetar napisał(a):

Pzdr

Wiem, wiem :)

Makarska Riwiera to dla nas miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia. Ale ponieważ plany na kilka dobrych lat do przodu są, to wypada, że najwcześniej w 2020 :lol:

Niezle. Plany na 3 lata przed:). To jakie plany przed tym 2020 macie? Może zdradzicie troszkę?
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 18:58

Ja lubię planować :D Narzeczony się śmieje, że jak nic muszę mieć niemieckie korzenie, bo ten mój "Ordnung" jest straszny :lol:

2017 już zarezerwowany: Hvar (8 dni), potem Vis (7 dni) a w drodze do Chorwacji - Austria (wieś Obertaun vis a vis Hallstatt), w drodze powrotnej Słowenia (Jaskinia Postojna) i Ukanc (wiocha nad jeziorem w górach) i po tym zamek Hohenwerfen.

Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.

Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.

A na 2020 Makarska Riwiera i Brac.

Dodatkowo od 2018 planujemy zwiedzać Istrię w ramach drogi do i z Dalmacji :)

:mrgreen:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 25.11.2016 19:29

CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.

Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.

8O 8O 8O 8O 8)
nie żebym był strasznie ciekawy :oops:
ale na 2021 ,2022 i 2023 są jakieś plany :?: :roll:

jeśli są to przebijasz plany budowy autostrad w Polsce :mrgreen: :wink:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 19:50

lotnikwsk napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.

8O 8O 8O 8O 8)

Ukonstytuowanych nie :P

Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę (a jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie :lol: )
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 21:33

CROnikiCROpka napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):

8O 8O 8O 8O 8)

Ukonstytuowanych nie :P

Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę (a jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie :lol: )

No no no:). Az tak w przyszłość chyba nigdy nie wybiegałem poza wyborem tej jedyniej:)
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 25.11.2016 21:40

Kropek ja nie wiem co jutro będę robić , a Ty tu takie plany :D

... Oczywiście z chęcią dołączę do Twojej relacji amatus, jeśli pozwolisz :papa:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 21:45

zapraszam, ja Twoja Martynka tez obserwuję:). Hi kropka z tymi planami jest niezła;). Mam taka kolezanke w pracy co ma wszystko co do minuty zaplanowane, hi współczuję troszkę jej a jeszcze bardziej mężowi:)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 25.11.2016 22:27

CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę

Ja też lubię planować ,szukać , kombinować i też mam z tego radochę ale z chwilą zapłacenia zaliczki
wszystko się urywa :? i już mi się nic nie chce :( tylko czekam na wyjazd :D

CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Ja od trzech lat myślę o Grecji :roll:
A w jesieni okazuje się że nie mam z kim jechać (samemu mi się nie chce tak daleko) auto coraz starsze :?
Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić

A ja wiem :idea: będę bił indyka :mrgreen: na rosół :mrgreen:
....humanitarnie oczywiście :D co by nie wywołać burzy ekologów na forum :roll: :wink: :papa:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 22:50

amatus1 napisał(a):No no no:). Az tak w przyszłość chyba nigdy nie wybiegałem poza wyborem tej jedyniej:)

Wiesz, to raczej z listy miejsc, które chcemy odwiedzić układają się plany na kolejne lata. Dobieramy wszystko tak, aby nie ganiać z jednego końca kraju na drugi i wychodzi co wychodzi :)

tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić , a Ty tu takie plany :D

Plany, ale niezobowiązujące. W sensie, że jak się zmieni kolejność, to się nic nie stanie. Ot takie marzenia, które chcę zrealizować :) Na pewno kolejne dwa lata wolałabym, aby nie uległy zmianie :mrgreen:

amatus1 napisał(a):zapraszam, ja Twoja Martynka tez obserwuję:). Hi kropka z tymi planami jest niezła;). Mam taka kolezanke w pracy co ma wszystko co do minuty zaplanowane, hi współczuję troszkę jej a jeszcze bardziej mężowi:)

Mój chłop aż tak źle ze mną nie ma. Planowanie i organizacja urlopu spada na mnie, więc on jest happy, że musi tylko wsiąść do auta i dojechać we wskazane miejsce :D

lotnikwsk napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę

Ja też lubię planować ,szukać , kombinować i też mam z tego radochę ale z chwilą zapłacenia zaliczki
wszystko się urywa :? i już mi się nic nie chce :( tylko czekam na wyjazd :D

CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Ja od trzech lat myślę o Grecji :roll:
A w jesieni okazuje się że nie mam z kim jechać (samemu mi się nie chce tak daleko) auto coraz starsze :?
Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

Coś w tym jest, że po zarezerwowaniu już radocha jest mniejsza i wzmaga się dopiero przed samym wyjazdem. :)

Co do Grecji - chcemy jechać, choć ostatnio znajoma była i mówi, że ceny powalają... :roll: Więc będzie trzeba chyba dłużej odkładać :wink:

I przepraszam autora relacji, że temat zszedł na mnie i mój styl życia :P
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 25.11.2016 23:00

lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

Jak dobrze wybierzesz, to powiem Ci, że nie będzie się chciało w podskokach wracać...
Właśnie jestem po konfrontacji w tym roku....
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 25.11.2016 23:08

piekara114 napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

Jak dobrze wybierzesz, to powiem Ci, że nie będzie się chciało w podskokach wracać...
Właśnie jestem po konfrontacji w tym roku....

Kiedyś było na topie Chalkidiki :roll: ...bo blisko :D
Teraz jednak numer 1 Agios Nikitas i okolice ,czyli Lefkada 8)
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 26.11.2016 01:22

Ewo spokojnie, nie przepraszaj:). Co do Grecji to w te wakacje rodzinka żony ( nie moja) była na Korfu, 2+3 i za 7 dni ( 6 nocy-dobry chwyt biura) wyszło im prawie 19 tys zl!!!!Masakra! Nie mogłem uwierzyć a szału nie było. Bylem zdegustowany oglądając ich fotki i słuchając gdzie byli(nigdzie poza wycieczką 6 godziną po wyspie wynajętym autem). A jak jeszcze ich dzieci powiedziały, że na fotkach wszystko wygląda lepiej niż w realu to...to ciesze się ze jest nasza Chorwacja i cro.pl:).Nie mówię, ze Grecja jest bee ale popieram Ewe, że warto wyjazd wcześniej przemyśleć. Kurcze, coś ciężko zebrać się do dalszej relacji...:(Może jutro?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nasza Lokva 2016 - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies