Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasza Lokva 2016

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.11.2016 13:45

CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze... :wink:

Nieśmiało podpowiem, pamiętaj, że twierdze są dwie i na obie warto się wdrapać.
:papa:

Pzdr
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 13:52

Vjetar napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze... :wink:

Pzdr

Tak,tak na Starigrad, twierdze ta wyżej postaramy się wejść w tym roku:).
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 14:50

Vjetar napisał(a):

Pzdr

Wiem, wiem :)

Makarska Riwiera to dla nas miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia. Ale ponieważ plany na kilka dobrych lat do przodu są, to wypada, że najwcześniej w 2020 :lol:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 15:48

CROnikiCROpka napisał(a):
Vjetar napisał(a):

Pzdr

Wiem, wiem :)

Makarska Riwiera to dla nas miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia. Ale ponieważ plany na kilka dobrych lat do przodu są, to wypada, że najwcześniej w 2020 :lol:

Niezle. Plany na 3 lata przed:). To jakie plany przed tym 2020 macie? Może zdradzicie troszkę?
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 17:58

Ja lubię planować :D Narzeczony się śmieje, że jak nic muszę mieć niemieckie korzenie, bo ten mój "Ordnung" jest straszny :lol:

2017 już zarezerwowany: Hvar (8 dni), potem Vis (7 dni) a w drodze do Chorwacji - Austria (wieś Obertaun vis a vis Hallstatt), w drodze powrotnej Słowenia (Jaskinia Postojna) i Ukanc (wiocha nad jeziorem w górach) i po tym zamek Hohenwerfen.

Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.

Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.

A na 2020 Makarska Riwiera i Brac.

Dodatkowo od 2018 planujemy zwiedzać Istrię w ramach drogi do i z Dalmacji :)

:mrgreen:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 25.11.2016 18:29

CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.

Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.

8O 8O 8O 8O 8)
nie żebym był strasznie ciekawy :oops:
ale na 2021 ,2022 i 2023 są jakieś plany :?: :roll:

jeśli są to przebijasz plany budowy autostrad w Polsce :mrgreen: :wink:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 18:50

lotnikwsk napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.

8O 8O 8O 8O 8)

Ukonstytuowanych nie :P

Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę (a jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie :lol: )
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 20:33

CROnikiCROpka napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):

8O 8O 8O 8O 8)

Ukonstytuowanych nie :P

Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę (a jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie :lol: )

No no no:). Az tak w przyszłość chyba nigdy nie wybiegałem poza wyborem tej jedyniej:)
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 25.11.2016 20:40

Kropek ja nie wiem co jutro będę robić , a Ty tu takie plany :D

... Oczywiście z chęcią dołączę do Twojej relacji amatus, jeśli pozwolisz :papa:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.11.2016 20:45

zapraszam, ja Twoja Martynka tez obserwuję:). Hi kropka z tymi planami jest niezła;). Mam taka kolezanke w pracy co ma wszystko co do minuty zaplanowane, hi współczuję troszkę jej a jeszcze bardziej mężowi:)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 25.11.2016 21:27

CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę

Ja też lubię planować ,szukać , kombinować i też mam z tego radochę ale z chwilą zapłacenia zaliczki
wszystko się urywa :? i już mi się nic nie chce :( tylko czekam na wyjazd :D

CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Ja od trzech lat myślę o Grecji :roll:
A w jesieni okazuje się że nie mam z kim jechać (samemu mi się nie chce tak daleko) auto coraz starsze :?
Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić

A ja wiem :idea: będę bił indyka :mrgreen: na rosół :mrgreen:
....humanitarnie oczywiście :D co by nie wywołać burzy ekologów na forum :roll: :wink: :papa:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 25.11.2016 21:50

amatus1 napisał(a):No no no:). Az tak w przyszłość chyba nigdy nie wybiegałem poza wyborem tej jedyniej:)

Wiesz, to raczej z listy miejsc, które chcemy odwiedzić układają się plany na kolejne lata. Dobieramy wszystko tak, aby nie ganiać z jednego końca kraju na drugi i wychodzi co wychodzi :)

tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić , a Ty tu takie plany :D

Plany, ale niezobowiązujące. W sensie, że jak się zmieni kolejność, to się nic nie stanie. Ot takie marzenia, które chcę zrealizować :) Na pewno kolejne dwa lata wolałabym, aby nie uległy zmianie :mrgreen:

amatus1 napisał(a):zapraszam, ja Twoja Martynka tez obserwuję:). Hi kropka z tymi planami jest niezła;). Mam taka kolezanke w pracy co ma wszystko co do minuty zaplanowane, hi współczuję troszkę jej a jeszcze bardziej mężowi:)

Mój chłop aż tak źle ze mną nie ma. Planowanie i organizacja urlopu spada na mnie, więc on jest happy, że musi tylko wsiąść do auta i dojechać we wskazane miejsce :D

lotnikwsk napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę

Ja też lubię planować ,szukać , kombinować i też mam z tego radochę ale z chwilą zapłacenia zaliczki
wszystko się urywa :? i już mi się nic nie chce :( tylko czekam na wyjazd :D

CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji :mrgreen:

Ja od trzech lat myślę o Grecji :roll:
A w jesieni okazuje się że nie mam z kim jechać (samemu mi się nie chce tak daleko) auto coraz starsze :?
Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

Coś w tym jest, że po zarezerwowaniu już radocha jest mniejsza i wzmaga się dopiero przed samym wyjazdem. :)

Co do Grecji - chcemy jechać, choć ostatnio znajoma była i mówi, że ceny powalają... :roll: Więc będzie trzeba chyba dłużej odkładać :wink:

I przepraszam autora relacji, że temat zszedł na mnie i mój styl życia :P
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 25.11.2016 22:00

lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

Jak dobrze wybierzesz, to powiem Ci, że nie będzie się chciało w podskokach wracać...
Właśnie jestem po konfrontacji w tym roku....
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 25.11.2016 22:08

piekara114 napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO :mrgreen:

Jak dobrze wybierzesz, to powiem Ci, że nie będzie się chciało w podskokach wracać...
Właśnie jestem po konfrontacji w tym roku....

Kiedyś było na topie Chalkidiki :roll: ...bo blisko :D
Teraz jednak numer 1 Agios Nikitas i okolice ,czyli Lefkada 8)
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 26.11.2016 00:22

Ewo spokojnie, nie przepraszaj:). Co do Grecji to w te wakacje rodzinka żony ( nie moja) była na Korfu, 2+3 i za 7 dni ( 6 nocy-dobry chwyt biura) wyszło im prawie 19 tys zl!!!!Masakra! Nie mogłem uwierzyć a szału nie było. Bylem zdegustowany oglądając ich fotki i słuchając gdzie byli(nigdzie poza wycieczką 6 godziną po wyspie wynajętym autem). A jak jeszcze ich dzieci powiedziały, że na fotkach wszystko wygląda lepiej niż w realu to...to ciesze się ze jest nasza Chorwacja i cro.pl:).Nie mówię, ze Grecja jest bee ale popieram Ewe, że warto wyjazd wcześniej przemyśleć. Kurcze, coś ciężko zebrać się do dalszej relacji...:(Może jutro?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nasza Lokva 2016 - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone