CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
Nieśmiało podpowiem, pamiętaj, że twierdze są dwie i na obie warto się wdrapać.

Pzdr
Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
![]()
Pzdr
Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
![]()
Pzdr
CROnikiCROpka napisał(a):Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
![]()
Pzdr
Wiem, wiem
Makarska Riwiera to dla nas miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia. Ale ponieważ plany na kilka dobrych lat do przodu są, to wypada, że najwcześniej w 2020
CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.
Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.
A na 2020 Makarska Riwiera i Brac.
lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.
Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie żebym był strasznie ciekawy![]()
ale na 2021 ,2022 i 2023 są jakieś plany![]()
![]()
jeśli są to przebijasz plany budowy autostrad w Polsce![]()
CROnikiCROpka napisał(a):lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie żebym był strasznie ciekawy![]()
ale na 2021 ,2022 i 2023 są jakieś plany![]()
![]()
jeśli są to przebijasz plany budowy autostrad w Polsce![]()
Ukonstytuowanych nie![]()
Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji![]()
Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę (a jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie)
CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę
CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji
tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić
amatus1 napisał(a):No no no:). Az tak w przyszłość chyba nigdy nie wybiegałem poza wyborem tej jedyniej:)
tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić , a Ty tu takie plany
amatus1 napisał(a):zapraszam, ja Twoja Martynka tez obserwuję:). Hi kropka z tymi planami jest niezła;). Mam taka kolezanke w pracy co ma wszystko co do minuty zaplanowane, hi współczuję troszkę jej a jeszcze bardziej mężowi:)
lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę
Ja też lubię planować ,szukać , kombinować i też mam z tego radochę ale z chwilą zapłacenia zaliczki
wszystko się urywai już mi się nic nie chce
tylko czekam na wyjazd
CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji
Ja od trzech lat myślę o Grecji![]()
A w jesieni okazuje się że nie mam z kim jechać (samemu mi się nie chce tak daleko) auto coraz starsze![]()
Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO![]()
lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO![]()
piekara114 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO![]()
Jak dobrze wybierzesz, to powiem Ci, że nie będzie się chciało w podskokach wracać...
Właśnie jestem po konfrontacji w tym roku....
Powrót do Nasze relacje z podróży