CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
Nieśmiało podpowiem, pamiętaj, że twierdze są dwie i na obie warto się wdrapać.
Pzdr
Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
Pzdr
Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
Pzdr
CROnikiCROpka napisał(a):Vjetar napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne widoki z twierdzy. Żałuję, że nie wdrapałam się tam w tym roku. Ale co się odwlecze...
Pzdr
Wiem, wiem
Makarska Riwiera to dla nas miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia. Ale ponieważ plany na kilka dobrych lat do przodu są, to wypada, że najwcześniej w 2020
CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.
Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.
A na 2020 Makarska Riwiera i Brac.
lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.
Na 2019 myśleliśmy o Boce Kotorskiej, Cavtacie i zajechać na kraniec Chorwacji do Molunatu.
nie żebym był strasznie ciekawy
ale na 2021 ,2022 i 2023 są jakieś plany
jeśli są to przebijasz plany budowy autostrad w Polsce
CROnikiCROpka napisał(a):lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Na 2018 plany są, aby wrócić na Płw. Peljesac, a potem spędzić po 4 dni na Mljecie i Lastovo.
nie żebym był strasznie ciekawy
ale na 2021 ,2022 i 2023 są jakieś plany
jeśli są to przebijasz plany budowy autostrad w Polsce
Ukonstytuowanych nie
Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji
Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę (a jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie )
CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę
CROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji
tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić
amatus1 napisał(a):No no no:). Az tak w przyszłość chyba nigdy nie wybiegałem poza wyborem tej jedyniej:)
tyniolek napisał(a):Kropek ja nie wiem co jutro będę robić , a Ty tu takie plany
amatus1 napisał(a):zapraszam, ja Twoja Martynka tez obserwuję:). Hi kropka z tymi planami jest niezła;). Mam taka kolezanke w pracy co ma wszystko co do minuty zaplanowane, hi współczuję troszkę jej a jeszcze bardziej mężowi:)
lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Tak wiem, to planowanie jest dziwne, ale ja mam z tego radochę
Ja też lubię planować ,szukać , kombinować i też mam z tego radochę ale z chwilą zapłacenia zaliczki
wszystko się urywa i już mi się nic nie chce tylko czekam na wyjazdCROnikiCROpka napisał(a):Ale facet przebąkuje coś o Grecji, więc pewnie na 2021 padnie na Grecję, a potem ja będę w podskokach wracać do Chorwacji
Ja od trzech lat myślę o Grecji
A w jesieni okazuje się że nie mam z kim jechać (samemu mi się nie chce tak daleko) auto coraz starsze
Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO
lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO
piekara114 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Ale kiedyś na pewno i myślę że nie trzeba będzie w podskokach wracać do CRO
Jak dobrze wybierzesz, to powiem Ci, że nie będzie się chciało w podskokach wracać...
Właśnie jestem po konfrontacji w tym roku....
Powrót do Nasze relacje z podróży