amatus1 napisał(a):piekara114 napisał(a):amatus1 napisał(a):.Moze w te wakacje skusimy się po drodze na Wiedeń albo Budapeszt:).
Polecam Wiedeń. W wakacje (2 połowa lipca) pod Ratuszem jest letni festiwal filmowy i kiermasze z jedzeniem. Super sprawa. Możesz zobaczyć u mnie, wracaliśmy wtedy z Wiednia
No i z Wiednia do Makarskiej ledwie 800 km
ciekawa propozycja i chyba bardziej przemawia za nami niż Budpaeszt z racji dojazdu. Bardzo fajne fotki masz w relacji. Możlwie ze skusimy sie na 2-3 dniowy postój w Wiedniu jadać do cro.
karolina031 napisał(a):Odezwij się do mnie polecę Ci fajny nocleg we Wiedniu
amatus1 napisał(a):dzieki za propozycje, moze skorzystamy. Jednak nie wiem czy nie będziemy chcieli zostać w Wiedniu na 2 noclegi i blizej centrum tak jak w Pradze by bez problemu móc spokojnie przemieszczać się po najciekawszych miejscach miasta. Co do Pragi to hotel nie ma swojego parkingu. Po przyjeżdzie musieliśmy zaparkowac ok 200m od hotelu, jednak po kilku godzinach zwolniły sie miejsca na parkingu przy ulicy i przepakowaliśmy pod "same drzwi hotelowe".
Nie przepraszaj, już poprawione, często piszę z komórki a tam mam słownik i czasami się pospieszę....a poza tym pisanie nie jest moja dobrą stroną:).Jak znajdę chwilkę to dziś kilka słow o kolejnym dniu i wizycie w Makraskiejelka21 napisał(a):Przepraszam Cię, ale ten Fort ma trochę inną nazwę, podobną, ale inną
Powrót do Nasze relacje z podróży