czesiu1976 napisał(a):Pytanie jest jak darmo chcesz mieć 50e czyli na trzech 70zł to co dużo ? pogoda gwarantowana +35 czyli o co chodzi ?
za darmo można siedzieć w domu ludzie co jest z wami to jest drogo ????
czesiu1976 napisał(a):I ty to mówisz co tobie się cenna nie zmienia ?od lat ? to chyba żart Ivo jest naprawdę spoko gościem i dalej mówię 70 zł do dużo na osobę powiedz to tym w PL nie przekonasz mnie że jest drogo i koniec jest tanio i fajnie i jeszcze Gospodarz co informuje cię że za chwilę jest brak miejsc no proszę cię to jest podejście do klienta i już wiem że biorę oliwę i wino i co najlepsze wiem co biorę i jakie to jest po porostu gospodarz pełna gębą brawo dla Iva
Zajrzyj do mnie, podawałam ceny i dałam na końcu podsumowanie. Kosztowo: podobne warunki noclegów w Cro i GR + dojazd+wydatki na miejscu w lipcu cenowo wyszły mnie na porównywalnym poziomie.... Cro 12 razy, ale na razie pas, zdecydowanie im odbija.... w planach Gr lub Al...fish74 napisał(a):teraz pytanie jak ceny w GR - noclegi itd
Nie zgodzę się z tym, jedzenie w tawernach tańsze od Cro...czesiu1976 napisał(a):Z tymi cenami w Chorwacji to nie przesadzajcie byłem w Grecji i jest o wiele drożej
czesiu1976 napisał(a):Jak nie korzystasz to skąd wiesz jak jest na prawdę jakbyś pisał byłem w Berlinie zawsze sex rano sex po południu sex wieczorem to fajnie a co byłeś nie siostra kolegi była
czesiu1976 napisał(a):Tak jest Cała Prawda
Wyjazd Grecja Zakinthos 11 dni trzy osoby all inclusive + auto 5dni + motorówka od 10 do 16 wszystkie atrakcje wyspy zaliczone hotel Anastazja Beach jeden pokój - 14.000
Chorwacja Ivo 11 dni salon + dwie sypialnie 9.000
cały koszt to dojazd jak liczymy na jedną rodzinne
fish74 napisał(a):czesiu1976 napisał(a):Tak jest Cała Prawda
Wyjazd Grecja Zakinthos 11 dni trzy osoby all inclusive + auto 5dni + motorówka od 10 do 16 wszystkie atrakcje wyspy zaliczone hotel Anastazja Beach jeden pokój - 14.000
Chorwacja Ivo 11 dni salon + dwie sypialnie 9.000
cały koszt to dojazd jak liczymy na jedną rodzinne
Trochę to porównanie stronnicze ...weż w Cr >all inclusive + auto 5dni + motorówka od 10 do 16 wszystkie atrakcje wyspy zaliczone hotel Anastazja Beach < to sie pewnie zdziwisz
porównujesz hotel do zwykłego pokoju , plażing do zwiedzania motorówką ...nie chcę zapeszać ale myslę że syn sie trochę zaskoczy , pewnie ktoś tu wie o czym piszę ...
fish74 napisał(a):Jest piękna i ma dużo w sobie oczywiście.Chętnie powrócę tam i to choćby w przyszłym roku jak sie uda , jeszcze plany nie sprecyzowane w 100 %...Ale jest też drogo począwszy od autostrad przez wyżywienie a skończywszy na kwaterach .I nie żeby ktoś płakał ( nie chcesz - nie jedź )tylko trzeba ocenić to obiektywnie że tak po prostu jest .A w wioskach typu Lokva...cóż jest klient to czeny w górę czemu nie ?
Ps ciekaw jestem jak w sklepiku na dole , też w górę bo i tak kupią a i czasem na reszcie trochę skubną ?
Piekara dzięki za wtrącenie sie w dyskusję .
piekara114 napisał(a):Mnie powaliła informacja o wzroście cen do PN Plitvice i Krka na przyszły rok: cena wejściówki ma osiągnąć poziom 250 kn, a jeszcze 4 czy 5 lat temu było to 110 kn, a w 2011 90 kn.... Sorry, ale Louvre, który ma setki wspaniałych dzień sztuki jest tańszy....
Powrót do Nasze relacje z podróży