Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasza Lokva 2016

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czesiu1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) czesiu1976 » 24.10.2017 21:52

My najchętniej jedliśmy w Omiś restauracja Bastion polecam hobotnica ispod peke - ośmiornica palce lizać pierwszy raz jadłem ale nie ostatni tylko trzeba zamówić dzień wcześniej bo długo się czeka a tak ogólnie wszystko dobre i bardzo dużo platery na dwie osoby owoców morza lub różnych mięs ciężko zjeść na starter polecam Bruschetta z suszonymi pomidorami,krewetkami i serem gorgonzola i oczywiście ta ich oliwa :oczko_usmiech:
Zakupy to tak jak Zbyszek wyżej pisał w studenacku w Mimice i Omiś centrum handlowe za kościołem
Polecam bar na plaży tam gdzie są te betonowe budowle od naszego zjazdu w lewo bardzo dobra mrożona kawa o piwku nie wspomnę :mrgreen: lody super i prysznic 8)
Drugi bar od zjazdu w prawo Autocamp Sirena ale tylko piwo i lody brak kawy obsługa trochę zmęczona życiem,prysznic też jest :lol:
O trasie nie będę pisał jest w dziale Ile godzin na przejazd . Uczciwie bez popisów . :papa:
czesiu1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) czesiu1976 » 25.10.2017 14:24

Zbyszek słyszałem że rezerwację już masz mogę wiedzieć czy termin jak rok temu czy później i czy masz ten sam apartament co w lipcu ?
ja właśnie czekam za potwierdzeniem ale w tym roku chcę być od 16.07 dzisiaj będę wiedział wieczorem to dam znać :oczko_usmiech:
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.10.2017 14:28

My w tym roku jedziemy do cro w czerwcu, po drodze zahaczymy o Budapeszt...ale jak to wyjdzie to zobaczymy:). Zawsze mamy ten sam apartament:)
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 25.10.2017 17:11

Witam,

Wielkie dzięki Panowie za obszerny opis. Dużo będzie mi łatwiej się "poruszać" :)
Planuję "z lądować" do Iva 28.07 do 11.08.
Zbyszku można wiedzieć gdzie będziesz stacjonował ?

Ps.
Jak coś będzie dla mnie nie jasne będę pytał ;)

Pozdrawiam
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.10.2017 17:28

Nie do końca rozumiem z tym stacjonowanie ma? Chodzi ci o cro czy Budapeszt? W cro to u Iva chodź myślimy również o kilku dniach na południu, gdzieś bliżej plaży by nie jeździć autkiem każdego dnia a z Węgrami to musze zobaczyć jak kwestia się rozwiąże w ciagu najbliższych dni...
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 25.10.2017 17:38

chodziło mi o cro ;). Więc chyba nie jest tak tragicznie w tego Iva :):):):)
Skoro kolega wraca tam. Ja zastanawiam się czy dobrze wybrałem ten apartament na parterze ?
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 25.10.2017 18:03

Jest to apartament największy i o najlepszym standardzie więc chyba ok. Oczywiście cena też jest adekwatna do tego. Nam jest dobrze:) ale my zaliczamy się do tych co raczej nie lubią zmian:). Jedyne co nam doskwiera to to wzniesienie, coś za coś. Tak jak napisałem powyżej możliwe że pojedziemy w miejsce bliżej wody:)
czesiu1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) czesiu1976 » 25.10.2017 21:51

To już teraz wiem kto mi zajął miejsce normalnie myślałem że w przyszłym roku Iva nie odwiedzę :(
okazało się że wszystko zajęte więc musiałem przesunąć urlop bo brak miejsc :( chyba trzeba przestać z tą reklamą :lol:
na szczęście udało się :oczko_usmiech: jestem od 16.07 do 02.08 ale do góry tam gdzie ty Zbyszku :mrgreen:
czyli wychodzi na to że jak przyjedziesz Yanek37 to już będę czarny jak węgiel :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 26.10.2017 12:33

Sorki nie wiedziałem :(
Poleciła mi ten apartament Karolina031 więc wybrałem :D
Ja będę od 28.07 więc pogadamy na wizji :)
czesiu1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) czesiu1976 » 26.10.2017 15:27

Na 100 % pogadamy i napijemy się piwka :lol: nam i tak starczy ten Zbyszka my jeździmy w trzy osoby więc spoko :wink: Zobaczysz tam naprawdę jest fajny klimat no i Ivo super gość :hut:
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 31.10.2017 17:14

Hi,
Czesiu,

Szkoda że "spędzimy" wspólnie tylko parę dni :(
Ale to zawsze coś :)

Skontaktujemy się bliżej wyjazdu to dogramy szczegóły co i jak .... ?

Pozdrawiam
Paweł
fish74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fish74 » 08.11.2017 21:43

Witam po przerwie ( Zbyszek , Miłosz i reszta w temacie )...brak czasu .
Trzeba Karolinę ochrzanić bo u Iva jak w ulu się robi :-)
Eee nie jedźcie tam , tam jest be ...:-)
Zazdroszcze chłopaki że juz macie rezerwacje , u mnie jeszcze bez planów .Chetnie bym wrócił do Iva ale jak wyjdzie jeszcze nie wiem .
Pozdrawiam
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 09.11.2017 17:20

Witam, Witam,

Ups.... będzie na mnie :cry:
Trzeba było mi się nie chwalić tylko wypytać.... i palić "frana" :oczko_usmiech:

Pozdrawiam
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 09.11.2017 17:23

fish74 napisał(a):Witam po przerwie ( Zbyszek , Miłosz i reszta w temacie )...brak czasu .
Zazdroszcze chłopaki że juz macie rezerwacje , u mnie jeszcze bez planów .Chetnie bym wrócił do Iva ale jak wyjdzie jeszcze nie wiem .
Pozdrawiam

Nie przesadzaj:). Powiedz a jak tam kwestia południa- Czarnogóra a może Albania?
fish74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fish74 » 09.11.2017 18:52

amatus1 napisał(a):
fish74 napisał(a):Witam po przerwie ( Zbyszek , Miłosz i reszta w temacie )...brak czasu .
Pozdrawiam

Nie przesadzaj:). Powiedz a jak tam kwestia południa- Czarnogóra a może Albania?

Żart oczywiście ...do Iva śmiało , ja też polecam :-)

Zbyszku nie mam jeszcze planów , nie wiem czy druga rodzina , która była z nami będzie chciała jechać . Po krótkiej wizycie w Montenegro pozostał niedosyt i chciało by się więcej ...Albania to już chyba samolot bo autem to trochę daleko .
Ty tym razem w czerwcu ?

Miłosz - filmik z podjazdu troszkę demonizuje , wydaje się że b długi jest ten podjazd ...w rzeczywistości nie jest tak źle , nie ma sie co bać byle hamulce mieć sprawne .
Co do noclegu u góry jaki masz pokój ?jeżeli 1 lub 3 to nasze z ub roku i są ok , 2 to Zbyszka tu nie wiem (ślepy pokoik)ale też chyba nie jest źle .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nasza Lokva 2016 - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone