andeo napisał(a):Ulcinj jest faktycznie specyficzny ,inny niż miasta Czarnogóry...Starówka ma nawet swój urok my też mieliśmy problem ze znalezieniem miejsca do zaparkowania .
Roland90 napisał(a):Poczytam chętnie bo byli znajomi wrócili ale przez całe dwa tygodnie się tylko smażyli a nie zwiedzali (tyle co po drodze coś zobaczyli a tak nic) ale i tak się im podobało.
_Piotrek_ napisał(a):Mikeee napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):Na parkingu jakiś typ kasuje nas 2E, do dzisiaj mam wątpliwości czy to było uczciwe, ale z drugiej strony nie był to jakiś majątek...
Ja w zeszłym roku również zapłaciłem 2 EUR i też miałem wątpliwości, ale dostałem nawet wydruk, więc wszystko na legalu. Za oglądanie z bliska Starej Masliny poniżej Starego Baru (najstarsze drzewko oliwne świata) też sobie życzą 1 EUR
U mnie też był wydruk, kawałek karteczki z napisem 2E , stąd właśnie moje wątpliwości
Pozdrawiam
andeo napisał(a):Kalimery mają swój urok a parasol pewnie na Welikej Plazy ? piękne zdjęcia,nie byłam jeszcze na fish picniku ,może kiedyś się skuszę .
_Piotrek_ napisał(a):andeo napisał(a):Kalimery mają swój urok a parasol pewnie na Welikej Plazy ? piękne zdjęcia,nie byłam jeszcze na fish picniku ,może kiedyś się skuszę .
Kalimery jak nabardziej, za to kanał na którym są zbudowane już mniej , a parasol rzeczywiście z wielkiej plaży.
Zwykle szukam takiego miejsca, żeby odpowiednia dla nas plaża była jak najbliżej miejsca zakwaterowania. Mam dwojkę dzieciaków (z czego syn ma 2,5 roku) więc, nie chce mi się szukać plaż do których zwykle trzeba kawałek dojść, często po trudnym terenie. Do tego trzeba wziąć wszystkie wodne akcesoria (wiaderka, łopatki, kółka i pozostałe pompowane gadżety), nie mówiąc o ręcznikach, kocach materacach i innych, a na końcu jeszcze małego urwisa bo powie, że on już nigdzie nie idzie. Wielka plaża nie przypadła mi szczególnie (płytka woda przy brzegu była mętna od bardzo drobnego, wręcz pylastego piasku, dalej było lepiej) do gustu i ten piknik miał być takim urozmaiceniem. Miejsce było naprawdę całkiem przyjemne, wcześniej nie miałem okazji być na tego typu wycieczce, ale polecam.
andeo napisał(a):My byliśmy na Welikej Plaży rok temu,również nam się nie spodobała,od ciemnego piachu wolę już chyba jednak kamyki
W tym roku ,także podzieliliśmy sobie urlop na kilka dni w Czarnogórze i kilka w Chorwacji.czekam zatem na cześć drugą
andeo napisał(a):Kalimery mają swój urok a parasol pewnie na Welikej Plazy ?
balkanyrudej napisał(a):A było to tak: http://balkanyrudej.wordpress.com/2013/ ... ar-ulcinj/
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe