Witam Serdecznie
Chciałbym zaprezentować wam, moją relację z podróży do Chorwacji na wyspę Brać. Jest tylko mały problem ponieważ opisuję ją ja swoim blogu nie chciałbym drugi raz wklejać linków do zdjęć i opisów tutaj na forum. Mam nadzieję że to nie będzie kłopot. Relacja na dzień dzisiejszy nie jest skończona, codziennie dodaje coś nowego. Z góry przepraszam za błędy i stylistykę w relacji, generalnie ten blog to coś w rodzaju naszego pamiętnika opisującego zabawę w "geocaching". Poza tym bardzo wam dziękuję za wasze relacje, opisy i wskazówki bardzo nam pomogły w organizacji całej wyprawy.
Wakacje w Chorwacji planowaliśmy od dłuższego czasu. Piękne góry, krystalicznie czyste morze i słońce, czego można chcieć więcej. Kilka miesięcy wcześniej mieliśmy już zarezerwowany apartament na Wyspie Brać w miejscowości Pucisca. Dziesiątki przeczytanych relacji, studiowanie trasy a i tak pozostawało mnóstwo pytań typu jak?, gdzie?, co zrobić gdy?… Nie odebrało to nam jednak ochoty przeżycia nowej i nieznanej przygody, wręcz przeciwnie, dreszczyk emocji i ciekawość przed nieznanym zrobiła swoje. Więcej tutaj : geocachingplus.pl/?p=853