napisał(a) Kasia i Krzyś » 14.12.2017 13:09
CROnikiCROpka napisał(a):I Vaja, i Badija, i widok na Korculę - uwielbiam tą wyspę
ja też, ja też
Katerina napisał(a):Vaja to moja ulubiona korčulańska plaża
Z Badiją miałam kiedyś średnio przyjemne doświadczenie - wolę patrzeć na nią z oddali ,np z wysepki Vrnik
pamiętam z Twojej relacji...
na Vrnik nie dotarliśmy, trzeba coś zostawić na kolejne wyjazdy
tyniolek napisał(a):Zawsze jak oglądam zdjęcia z Korčuli, to czuję, że to moje miejsce w Cro
ja mam wrażenie, że cała Cro to moje miejsce, trudno się zdecydować, co jest naj
kaszubskiexpress napisał(a):Zdjęcia zacne.
Od razu cieplej
te kiero napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):No to jedziemy dalej
Po dość nieudanym plażowaniu należała się chwilka odpoczynku na tarasie - o tej porze dnia kolory były niesamowite
wyjątkowo przyjemne doznania, szczególnie w ten zimny dzień
każdy sposób na ogrzanie się w ten nieprzyjemny jesienny czas jest mile widziany
Slavko1974 napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):tak, będzie nowy Cromaniak
To akurat nie jest żaden powód, żeby w przyszłym roku nie jechać
Wszystko zależy, w którym miesiącu ten Cromaniak się pojawi
A zdjęcia powalają!
piekara114 napisał(a):Skoro byli na wakacjach w lipcu to pewnie świeżutki malutki Cromaniak pojawi się w kwietniu...więc chyba raczej ciężko wybierać się z takim maluchem w trasę ponad 10 h jazdy (wiem że jeżdżą i to mniejsze problemy niż jazda z 3 latkiem, ale kręgosłup maluszka jest najważniejszy i trzeba o niego dbać)...
maluch ma urodzić się w drugiej połowie marca, nawet kombinowałam, że pod koniec września to będzie miał już pół roku i jednak pojedziemy
nic nie jest przesądzone, ale kilkanaście godzin w foteliku (nawet z przerwami) nie wydaje mi się najzdrowsze, łatwiej chyba będzie się zapakować do samolotu, no i wrzesień/październik niekoniecznie jest w Cro łaskawy pogodowo
ale to się jeszcze zobaczy