magdalena.cebularz napisał(a):Halo.. Halo.. Czekam na ciąg dalszy
no już, już...
zaraz będzie kolejny plażowy odcinek
magdalena.cebularz napisał(a):Halo.. Halo.. Czekam na ciąg dalszy
magdalena.cebularz napisał(a):Byłam też tam.. Pięknie! Jedna z najlepszych zatoczek, które widziałam na półwyspie.. och.. Jak miło powspominać..
Kasia i Krzyś napisał(a):magdalena.cebularz napisał(a):Byłam też tam.. Pięknie! Jedna z najlepszych zatoczek, które widziałam na półwyspie.. och.. Jak miło powspominać..
zatoczka bardzo nam się podobała, ale kolejnego dnia plażowaliśmy w najpiękniejszym dla nas (jak dotąd) miejscu w Cro
niestety, nie było to na Pelješcu...
loverosa napisał(a):Wspaniała,rzeczowa relacja z istotnymi wskazówkami
I teraz powstał problem czy na 2016 wakacje wybrać Peljesac czy Brelę?
AniaJ. napisał(a):O tak, Korcula i jej bajeczne plaże...ciekawa jestem która to tak bardzo przypadła Wam do serca Ja mam moje korculańskie typy, ale odwiedziliśmy może zatok. ..więc cóż to jest wobec tego, co Korcula oferuje
Czekam więc na ciąg dalszy
Kasia i Krzyś napisał(a):AniaJ. napisał(a):O tak, Korcula i jej bajeczne plaże...ciekawa jestem która to tak bardzo przypadła Wam do serca Ja mam moje korculańskie typy, ale odwiedziliśmy może zatok. ..więc cóż to jest wobec tego, co Korcula oferuje
Czekam więc na ciąg dalszy
byliśmy tylko na dwóch plażach, ale Korčula została wpisana na listę "do dłuższego pobytu"
Kasia i Krzyś napisał(a):Szkoda, że nie starczyło czasu i możliwości na zobaczenie innych urokliwych zatoczek Korčuli.
Kasia i Krzyś napisał(a):Zatoka byłaby całkiem fajna, gdyby nie unoszący się zapach dymu papierosowego i piwa oraz liczne i głośne towarzystwo.
te kiero napisał(a):zapach piwa mi nie przeszkadza, ale reszty bym nie zdzierżył
Powrót do Nasze relacje z podróży