Ola_M napisał(a):O właśnie, Sveti Vid, piękne widoki
My chcemy tam właśnie od Bošany iść.
loverosa napisał(a):Pag tak bardzo inny,ale na pewno ciekawy i odkrywczy.Na pewno kiedyś tam zawitamy.Piękne ma plaże
te kiero napisał(a):I jeszcze te kolorystyczne kontrasty, wspaniale
madzia828 napisał(a):cudne widoki my niestety tam nie dotarliśmy może kiedyś...
czekor68 napisał(a):I ja czytam ,może za rok tam wpadnę pozwiedzać
wiola3131 napisał(a):Witam z przyjemnością przeczytałam relację z Pagu, dla mnie to wspomnienia z przed 4 lat.
Mikromir napisał(a):Piękne widoki na Sveti Marko, aż łza się w oku kręci...
Kasia i Krzyś napisał(a):Mikromir napisał(a):Piękne widoki na Sveti Marko, aż łza się w oku kręci...
Mam nadzieję, że to łza szczęścia jest...
Mikromir napisał(a):Raczej tęsknoty, bo w tym roku nas tam nie będzie... Ale za to będziemy w innych pięknych miejscach w Chorwacji i nie tylko
janusz07 napisał(a):Byłem na Pagu tylko raz, jeden dzień. Zafascynował mnie. To zdjęcia potwierdzają, musze tam zajechać. Dziekuję
Zytek20 napisał(a):Mam jeszcze pytanie o podejście na sv Vid - bardzo trudne i strome?
madzia828 napisał(a):Miło pooglądać znajome miejsca na Pagu z koronczarką też mamy fotkę
Zytek20 napisał(a):Niesamowite widoki i fajne zdjęcia;) My już 10 DDW - kierunek Pag (Metajna). Także nie mogę się już doczekać aż na żywo zobaczę miejsca z tej relacji (i oczywiście innych "pagowych";P).
Mam jeszcze pytanie o podejście na sv Vid - bardzo trudne i strome? Pytam pod kątem tego, że mamy 2,5 letnie dziecko, które pewnie trzeba by nieść na rękach. Zakładam, że to raczej nie dla nas na razie jeszcze, ale wolę spytać. Może akurat jest jakieś łagodne wejście..
Mikromir napisał(a):Sorry, że się wtrącam, ale może to pomoże:
sv-vid-najwyzszy-szczyt-na-pag-u-t40267.html
Piter_M napisał(a):To prawie tak samo jak my z tym że u nas 7 DDW
Powrót do Nasze relacje z podróży