napisał(a) sroczka66 » 11.10.2009 18:12
nomad napisał(a):Fajny debiut z Chorwacją a za relacje z podróży moje gratulacje,ciekawie oddałaś przeżycia i w ogóle było barwnie.
Delektuj się wspomnieniami i tym,że inni (tak jak ja) chociaż na koniec relacji wchłoneli twoją przygodę( najwyraźniej napisana historia nigdy się nie kończy).
Pozdrawiam.
Nomad, dzięki za "odgrzebanie" mojej relacji i miłe słowa
Motoschiza napisał(a):Trafiłem na relacje dopiero teraz
Fajny opis i fotki dzięki którym miło spędziłem dzisiejszy wieczór
Dzięki
Motoschiza, ja równiez śledzę Twoją motocyklową relację (tymczasowo zawieszoną, ale będzie co czytać w jesienne lub zimowe wieczory).
Jestem zainteresowana tym bardziej, że w drodze powrotnej z CRO widzieliśmy parę motocyklistów wracających do Polski. Byliśmy pełni podziwu, szczególnie dla dziewczyny na motocyklu. Moi synowie też śmigają na motocyklach, ale nie wiem, czy w tak długą drogę by się wybrali....
dangol napisał(a):Baška Voda była jedną z tych miejscowości, w której "debiutowałam" w Chorwacji. Jak czytam Twoje wspomnienia, to przypominają mi się moje, jakże podobne odczucia (wyjątkiem są owoce morza - uwielbiam je!) z odkrywania Cro... Zachwyty nowicjuszki zostały mi zresztą do tej pory
.
Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych wspaniałych cro-wakacji
Dzięki Dangol, za to, że utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że CROmaniactwo nie ustępuje, bo.... wcale mi na tym nie zależy. Crozakręcenie pasuje mi jak najbardziej.
Tymona napisał(a):Sroczko - bardzo się cieszę, że kolega Nomad odgrzebał Twoją relację (zresztą nie tylko ja na tym skorzystałam). Bardzo sympatycznie odkrywało się z Tobą na nowo Crolandię. I podziwiam za lot tym "paraczymś"
I jeszcze ubawiło mnie marudzenie Waszej nastoletniej załogi (domyślam się, co czeka mnie w przyszłości
).
pozdrawiam serdecznie
Tymono, Twoje relacje również śledziłam z zapartym tchem. Nie wiem, czy w nich się "zameldowałam", ale na pewno czytałam z zachwytem.
A młodziez, jak to młodzież - marudziła, ale do dziś dziękują za Chorwację...
Również pozdrawiam
Ostatnio edytowano 12.10.2009 11:28 przez
sroczka66, łącznie edytowano 1 raz