Nolo napisał(a):...widzę że nadal zero kumatotości-żal
Chyba trzeba być kibolem, by te wyżyny artystycznych expresji zakumać..
piamir napisał(a):Nolo, nie bardzo rozumiem o jaką "kumatość Ci chodzi. W twoim rozumieniu "kumatość" to akceptacja zwykłego wandalizmu, bo kto niszczy cudzą własność jest wandalem. Tak się w Polsce porobiło, że wandal, chuligan nie płaci ze swojej kieszeni za spowodowane przez siebie zniszczenia. Szkody te są likwidowane na koszt podatnika, czyli i mój. A ja nie chcę płacić za kibola, który niszczy wszystko na swojej drodze. Stanowcze nie dla bezmyślnego niszczenia cudzej własności.
Nolo napisał(a):piamir napisał(a):Nolo, nie bardzo rozumiem o jaką "kumatość Ci chodzi. W twoim rozumieniu "kumatość" to akceptacja zwykłego wandalizmu, bo kto niszczy cudzą własność jest wandalem. Tak się w Polsce porobiło, że wandal, chuligan nie płaci ze swojej kieszeni za spowodowane przez siebie zniszczenia. Szkody te są likwidowane na koszt podatnika, czyli i mój. A ja nie chcę płacić za kibola, który niszczy wszystko na swojej drodze. Stanowcze nie dla bezmyślnego niszczenia cudzej własności.
jak chcesz dyskutować to najpierw dowiedz się kto to kibic-kibol-chuligan
najlepiej zgłoś się do gazety wybiórczej(znanej jako wyborczej)oni tam wiedzą wszystko w tym temacie-są najlepsi
kilka przykładów ozdobienia szarych komunistycznych budowli
http://www.szalikowcy.com/informacje/44,Graffiti.html
piamir napisał(a):Nolo napisał(a):piamir napisał(a):Nolo, nie bardzo rozumiem o jaką "kumatość Ci chodzi. W twoim rozumieniu "kumatość" to akceptacja zwykłego wandalizmu, bo kto niszczy cudzą własność jest wandalem. Tak się w Polsce porobiło, że wandal, chuligan nie płaci ze swojej kieszeni za spowodowane przez siebie zniszczenia. Szkody te są likwidowane na koszt podatnika, czyli i mój. A ja nie chcę płacić za kibola, który niszczy wszystko na swojej drodze. Stanowcze nie dla bezmyślnego niszczenia cudzej własności.
najlepiej zgłoś się do gazety wybiórczej(znanej jako wyborczej)oni tam wiedzą wszystko w tym temacie-są najlepsi
Dla mnie kibic to fan swojej drużyny, który chodzi na imprezy sportowe po to, by wspierać swoją drużynę, a nie niszczyć wszystkiego na swojej drodze, czy bić się z każdym kto się nadarzy. Kibol=chuligan. I do tego nie jest mi potrzebna żadna pomoc. Jeszcze raz powtarzam, że ktoś, kto niszczy cudzą własność jest zwyczajnym wandalem i chuliganem, a nie kibicem. Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem, to nie broń wandali, którzy i tak czują się bezkarni.
alessandro1977 napisał(a):Nie popieram tego a na dodatek czuję niesmak...nie tylko jednak Polacy tak robią...Rafał słusznie zauważył, że i Chorwaci też wykazali się w Polsce artystycznymi zdolnościami...
Nolo napisał(a):piamir napisał(a):Nolo napisał(a):piamir napisał(a):Nolo, nie bardzo rozumiem o jaką "kumatość Ci chodzi. W twoim rozumieniu "kumatość" to akceptacja zwykłego wandalizmu, bo kto niszczy cudzą własność jest wandalem. Tak się w Polsce porobiło, że wandal, chuligan nie płaci ze swojej kieszeni za spowodowane przez siebie zniszczenia. Szkody te są likwidowane na koszt podatnika, czyli i mój. A ja nie chcę płacić za kibola, który niszczy wszystko na swojej drodze. Stanowcze nie dla bezmyślnego niszczenia cudzej własności.
Dla mnie kibic to fan swojej drużyny, który chodzi na imprezy sportowe po to, by wspierać swoją drużynę, a nie niszczyć wszystkiego na swojej drodze, czy bić się z każdym kto się nadarzy. Kibol=chuligan. I do tego nie jest mi potrzebna żadna pomoc. Jeszcze raz powtarzam, że ktoś, kto niszczy cudzą własność jest zwyczajnym wandalem i chuliganem, a nie kibicem. Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem, to nie broń wandali, którzy i tak czują się bezkarni.
kończę tę dyskusję bo szkoda słów
piamir napisał(a):Nolo napisał(a):piamir napisał(a):Nolo napisał(a):piamir napisał(a):Nolo, nie bardzo rozumiem o jaką "kumatość Ci chodzi. W twoim rozumieniu "kumatość" to akceptacja zwykłego wandalizmu, bo kto niszczy cudzą własność jest wandalem. Tak się w Polsce porobiło, że wandal, chuligan nie płaci ze swojej kieszeni za spowodowane przez siebie zniszczenia. Szkody te są likwidowane na koszt podatnika, czyli i mój. A ja nie chcę płacić za kibola, który niszczy wszystko na swojej drodze. Stanowcze nie dla bezmyślnego niszczenia cudzej własności.
kończę tę dyskusję bo szkoda słów
Masz rację, szkoda słów. Moich.