exit napisał(a):)
czyli spoko...jak opryskają mi dom,płot to tylko kubełek z farbą a jak wybiją szybę to do szklarza..luzik-)
A co, będziesz mieszkać w opryskanym farbą domu z dziurawym na przestrzał oknem? Chyba nie, prawda..?
Pozdrawiam
Rafał
asikx napisał(a):exit napisał(a):)
czyli spoko...jak opryskają mi dom,płot to tylko kubełek z farbą a jak wybiją szybę to do szklarza..luzik-)
A co, będziesz mieszkać w opryskanym farbą domu z dziurawym na przestrzał oknem? Chyba nie, prawda..?
Pozdrawiam
Rafał
MorskiPas napisał(a):Dla kogoś kto mieszka w bloku pojęcie "gospodarz domu" jest czystą abstrakcją.
MorskiPas napisał(a):A jak ktoś jest do tego wszystkowiedzący, to go żadnymi argumentami nie przekonasz.
asikx napisał(a):MorskiPas napisał(a):Dla kogoś kto mieszka w bloku pojęcie "gospodarz domu" jest czystą abstrakcją.
Kpisz sobie, czy o drogę pytasz?MorskiPas napisał(a):A jak ktoś jest do tego wszystkowiedzący, to go żadnymi argumentami nie przekonasz.
No popatrz, czyżbyś spojrzał w lusterko..? Czy może Twój piedestał zaczął się chwiać?
Pozdrawiam
Rafał
MorskiPas napisał(a):
Skąd ta agresja? Argumentów zabrakło?
asikx napisał(a):
Kibice o tym wiedzą i to wykorzystują, co widać chociażby po tym wątku.
Pozdrawiam
RAfał
asikx napisał(a):MorskiPas napisał(a):
Skąd ta agresja? Argumentów zabrakło?
Facet, jesteś adminem, a zaczynasz osobiste wycieczki i dziwisz się później, że tematy rozłażą się niczym stara flanela. Co Cię do do jasnej cholery interesuje, kto, gdzie mieszka i co wie na temat gospodarza domu. Dając prztyczka w nos, licz się z odpowiedzią pięścią. Jasne?
Rafał
smoki3 napisał(a):
Czy, aby trochę nie przeginasz kolego?
smoki3
asikx napisał(a):Ja przeginam?
Ja zacząłem przytyki, kto, gdzie mieszka, w bloku, w krytej strzechą chałupie czy innym przytulisku?
MorskiPas napisał(a):asikx napisał(a):Pisałem bezosobowo, to był tylko taki przykład. Nie sądziłem, że weźmiesz to do siebie.
--
asikx napisał(a):Sądzę, że dobrze wiedziałeś, że wezmę to do siebie.
Wszystko co tam napisałeś bezpośrednio odnosiło się do moich wcześniejszych postów.
Nie uważam, żeby było to z Twojej strony pomyłka - dotychczas tego rodzaju pomyłki nie zdarzały Ci się, albo ich nie zarejestrowałem.
asikx napisał(a):A co, będziesz mieszkać w opryskanym farbą domu z dziurawym na przestrzał oknem? Chyba nie, prawda..?exit napisał(a):)