Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasi chuliganie już tam są !

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 10.09.2009 14:16

exit napisał(a):)

czyli spoko...jak opryskają mi dom,płot to tylko kubełek z farbą a jak wybiją szybę to do szklarza..luzik-)

A co, będziesz mieszkać w opryskanym farbą domu z dziurawym na przestrzał oknem? Chyba nie, prawda..?

Pozdrawiam
Rafał
exit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) exit » 10.09.2009 15:09

asikx napisał(a):

czyli spoko...jak opryskają mi dom,płot to tylko kubełek z farbą a jak wybiją szybę to do szklarza..luzik-)

A co, będziesz mieszkać w opryskanym farbą domu z dziurawym na przestrzał oknem? Chyba nie, prawda..?

Pozdrawiam
Rafał

chodzi o to,ze nie ma dla ciebie problemu,ze malują na scianach a jeszcze mniejszym problemem jest likwidacja ,,mazów,,....

Tylko kto za to i ile razy bedzie placil?

exit
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 10.09.2009 15:23

exit napisał(a):chodzi o to,ze nie ma dla ciebie problemu,ze malują na scianach a jeszcze mniejszym problemem jest likwidacja ,,mazów,,....

Chyba nie nadajemy na tych samych falach...

Pozdrawiam
Rafał
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 10.09.2009 15:27

Dla kogoś kto mieszka w bloku pojęcie "gospodarz domu" jest czystą abstrakcją. Koszty likwidacji radosnej twórczości kiboli (nie kibiców) to też dla niego czysta abstrakcja. A jak ktoś jest do tego wszystkowiedzący, to go żadnymi argumentami nie przekonasz.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 10.09.2009 15:43

MorskiPas napisał(a):Dla kogoś kto mieszka w bloku pojęcie "gospodarz domu" jest czystą abstrakcją.

Kpisz sobie, czy o drogę pytasz?

MorskiPas napisał(a):A jak ktoś jest do tego wszystkowiedzący, to go żadnymi argumentami nie przekonasz.

No popatrz, czyżbyś spojrzał w lusterko..? Czy może Twój piedestał zaczął się chwiać? ;)

Pozdrawiam
Rafał
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 10.09.2009 16:58

asikx napisał(a):
MorskiPas napisał(a):Dla kogoś kto mieszka w bloku pojęcie "gospodarz domu" jest czystą abstrakcją.

Kpisz sobie, czy o drogę pytasz?

MorskiPas napisał(a):A jak ktoś jest do tego wszystkowiedzący, to go żadnymi argumentami nie przekonasz.

No popatrz, czyżbyś spojrzał w lusterko..? Czy może Twój piedestał zaczął się chwiać? ;)

Pozdrawiam
Rafał

Skąd ta agresja? Argumentów zabrakło?

--
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 10.09.2009 17:10

MorskiPas napisał(a):

Facet, jesteś adminem, a zaczynasz osobiste wycieczki i dziwisz się później, że tematy rozłażą się niczym stara flanela. Co Cię do do jasnej cholery interesuje, kto, gdzie mieszka i co wie na temat gospodarza domu. Dając prztyczka w nos, licz się z odpowiedzią pięścią. Jasne?

Rafał
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 10.09.2009 17:12

asikx napisał(a):
Kibice o tym wiedzą i to wykorzystują, co widać chociażby po tym wątku.

Pozdrawiam
RAfał

Rafale częściowo się z Tobą zgadzam i zauważam że jesteś przeciwny malowaniu ale zauważ (nie tylko w tym wątku) że tu na NASZYM forum są tacy którzy "o tym wiedzą i to wykorzystują, co widać chociażby po tym wątku" i nie musi to dotyczyć malowania :)

Rafał odpuść :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.09.2009 17:15

asikx napisał(a):
MorskiPas napisał(a):

Facet, jesteś adminem, a zaczynasz osobiste wycieczki i dziwisz się później, że tematy rozłażą się niczym stara flanela. Co Cię do do jasnej cholery interesuje, kto, gdzie mieszka i co wie na temat gospodarza domu. Dając prztyczka w nos, licz się z odpowiedzią pięścią. Jasne?

Rafał

Czy, aby trochę nie przeginasz kolego?

smoki3
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 10.09.2009 17:28

smoki3 napisał(a):
Czy, aby trochę nie przeginasz kolego?

smoki3

Ja przeginam?
Ja zacząłem przytyki, kto, gdzie mieszka, w bloku, w krytej strzechą chałupie czy innym przytulisku?
Ja poddawałem w wątpliwość zdolności umysłowe innych?
Odpowiem: nie ja.
I nie mów mi o przeginaniu. Morski Pas swoim zachowaniem dał mi legitymację do obrony, co wykorzystałem.
Jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Możesz mnie w duchu solidarności z adminem splonkować. Adieu!

Rafał
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 10.09.2009 17:31

asikx napisał(a):Ja przeginam?
Ja zacząłem przytyki, kto, gdzie mieszka, w bloku, w krytej strzechą chałupie czy innym przytulisku?

O, przepraszam.

Nie wiedziałem, że mieszkasz w bloku.

Pisałem bezosobowo, to był tylko taki przykład. Nie sądziłem, że weźmiesz to do siebie.

--
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 10.09.2009 17:40

MorskiPas napisał(a):
asikx napisał(a):Pisałem bezosobowo, to był tylko taki przykład. Nie sądziłem, że weźmiesz to do siebie.
--

Sądzę, że dobrze wiedziałeś, że wezmę to do siebie.
Wszystko co tam napisałeś bezpośrednio odnosiło się do moich wcześniejszych postów.
Nie uważam, żeby było to z Twojej strony pomyłka - dotychczas tego rodzaju pomyłki nie zdarzały Ci się, albo ich nie zarejestrowałem.

PS. Mieszkam w fajnym bloku, na fajnym osiedlu, mam fajnych sąsiadów i lotnisko w pobliżu. Mam niefajnego gospodarza domu i mam TVN Warszawa.

Pozdrawiam
Rafał
exit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) exit » 10.09.2009 17:41

asikx napisał(a):chyba nie nadajemy na tych samych falach...

Pozdrawiam
Rafał

moje ,,radio,, widać jest nie przestrojone bo takich fal nie łapie-)

pozdrawiam
exit
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 10.09.2009 17:50

asikx napisał(a):Sądzę, że dobrze wiedziałeś, że wezmę to do siebie.
Wszystko co tam napisałeś bezpośrednio odnosiło się do moich wcześniejszych postów.
Nie uważam, żeby było to z Twojej strony pomyłka - dotychczas tego rodzaju pomyłki nie zdarzały Ci się, albo ich nie zarejestrowałem.

Czyli jednak TY wiesz lepiej co JA miałem na myśli :?: :!: :wink:

Ale zamiast ciągnąć te głupie potyczki słowne wróćmy do meritum, a moje w tej sprawie zdanie jest takie, że jednym kubełkiem nie da się porządnie zamalować napisów. Żeby to przyzwoicie wyglądało trzeba pomalować całą elewację. A nawet jakby wystarczył jeden kubełek, to zapłacić za niego musi właściciel domu, albo lokatorzy, bo przecież Pan Kibic im tego nie zrefunduje.

pozdrav K
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 10.09.2009 23:14

asikx napisał(a):

Nic innego nie zostaje. Pogodzić się z tym nie trzeba, ale też nie wygrasz i nikt Ci w tym nie pomoże. Raz jak mi sprayem obsmarowali nowo pomalowaną ścianę zgłosiłem na policję. Podałem nazwisko sprawcy (spisujący się uśmiechnął - a to ten, znam) i świadka, po jakimś czasie sprawa umorzona z powodu niewykrycia sprawcy przedmiotowego wykroczenia. Dwie godziny stracone tylko. Kto to ściga?
Tak exit iść po farbę i samemu zamalować, a po zwrot kosztów udać się wieczorową porą do kolesia.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nasi chuliganie już tam są ! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone