maslinka napisał(a):CROberto napisał(a):Ile dobrych uczynków trzeba w roku spełnić ,żeby zasłużyć na taką aurę...
Baaardzo dużo, przez wiele lat
A ja dostałam ją gratis...
Maslinko, jak zwykle super relacja. Dziękuję.
Alpy wciągają...
maslinka napisał(a):Franz napisał(a):maslinka napisał(a):do zobaczenia - na nartach, górskim szlaku, w Chorwacji lub... w innej relacji
Wcześniej czy później...
Pozdrawiam,
Wojtek
Prawdopodobnie jest to nieuniknione
Mikromir napisał(a):Maslinko, jak zwykle super relacja. Dziękuję.
Alpy wciągają...
tomekkulach napisał(a):Wolałbym wcześniej niż później
trinity napisał(a):Zell am See śliczne, a przejście po lodowym jeziorze podnosi adrenalinę
Interseal. napisał(a):Hej!
Interseal. napisał(a):Czy w natłoku alpejskich wrażeń pamiętasz jeszcze ten kwietniowy wypad ze zdjęcia?
Interseal. napisał(a):Ja w tym sezonie nie miałem jeszcze nart na nogach...
maslinka napisał(a):Może zrobimy powtórkę z ubiegłego roku?
słoma79 napisał(a):Pięknie dziękuję za te cudne góry...do zobaczenia na szlaku... albo w Cro
Interseal. napisał(a):Oczywiście. Ostatnio o tym wspominaliśmy w domu... tylko tym razem dziewczyny, oprócz nart zabieracie też stroje kąpielowe.
Wasyl74 napisał(a):Wspaniała relacja, którą przeczytałem już dwa razy i stała się przyczyną "zaklepania" kwater na nartowanie w Alpendorfie.
Maslinko mam pytanie: czy pamiętasz może ile mniej więcej czasu zajmuje przejechanie na Grafenberg z dolnej stacji wyciągów w Alpendorfie?
Wasyl74 napisał(a):Ze swojej strony polecam na narty ośrodki w Dolinie Paznaun: austriacko-szwajcarski w Ischgl i trochę kameralny w Kappl.
Buber napisał(a):Hej Agnieszko fajnie było pogladać, zwłaszcza, że w tym roku jeszcze nie szusowałem (i pewnie nie będę).
Fajną muzę do bujania puszczasz ...była moja ulubiona Sia i Faded ...
Powrót do Austria - Österreich