Re: Dalmacja jak narkotyk, czyli Marusici po raz drugi
napisał(a) jober19 » 24.09.2012 16:18
Witam ponownie. Nasz parking był dokładnie nad naszymi głowami, tj. na dachu naszego apartamentu. Samochód parkowałem nad dużym pokojem
Nie mam lepszego zdjęcia parkingu od zamieszczonego już przez Ciebie:
Nasz apartament miał 48m2 powierzchni. Z obu pokoi wyjście na taras o powierzchni 30m2 z widokiem jak na zdjęciu: sosny, morze i Brać.
W obu pokojach przeszklenia na całej powierzchni dzielącej apartament z tarasem.
Cena hm.. w sezonie podobno 60 euro, ale nas było tylko dwoje i poza sezonem więc cena wywoławcza wyniosła 35 euro. Cenę ostateczną i szczegóły mogę Ci napisać na prv. Mogę tylko nadmienić, że we wrześniu negocjuje się fantastycznie. W Breli dla przykładu miałem namiar z tego forum na apartamenty Podraće 10 i Pani wychodziła od 38 euro, a jak już wychodziliśmy to już było 31 euro. W Marusici za ciut taniej otrzymaliśmy 2 pokoje, swoją własną kuchnię, parking 2 metry na głową i ten nieziemski taras z cudownym widokiem na Brać.
Zachęcony przez Ciebie chyba napiszę krótką relację w kilku postach. Na początek wstawiam zdjęcie z naszego tarasu na balkon (dopiero 2 dnia zorientowaliśmy się, że mamy jeszcze balkon w dużym pokoju
), a w tle nad parkingiem widać budynek Waszego apartamentu