Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Przeczytałam obie relacje od początku do końca i cały czas myślę, że może w tym roku do Marusici .... . Jeśli to możliwe poproszę o namiary na apartamenty - jakiś e-mali czy numer telefonu ... ja niestety planuję wyjazd w sierpniu i wolałabym jednak mieć coś zarezerwowane. Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. A może wiecie czy właściciele tych apartamentów dopuszczają możliwość przyjazdu z psem?
Z moim Apatramentem jest kicha, z roku na rok coraz większe obłożenie, my rezerwowaliśmy na 2014 jeszcze podczas pobytu i był ostani wolny termin na czerwiec. Więc teraz wypadałoby już rezerwować 2015. Jezeli my czegoś nie zarezerwujemy w Marusici to wszystko biorą Czesi bez względu na cenę. Tak mówiła gospodyni Nada.
Witam wszystkich serdecznie:) Jestem pierwszy raz na tej stronce więc proszę o wyrozumiałość co do mojego postu, my również z rodzinką wybieramy się pierwszy raz do Marusici w sierpniu , czy może też ktoś jedzie w tym okresie )) Pozdrawiam
Byliśmy w Marusici 2 razy w 2011r i 2013 r w lipcu.. potwierdzam że tam jest pięknie....tylko stromo Mieszkaliśmy skręcając na pierwszej krzyżówce w prawo i do końca uliczki..na samym końcu strasznie ostry wjazd na parking naszego domku. Po pierwszym roku było nam za mało więc w tym była poprawka. Dzieciaki duże 13 i 12 lat więc wspinaczka z plaży do apartamentu nie była taka zła, ale z dzieciakami które same nie wchodzą nie polecam...