Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naprawdę Dobry Apartament W Okolicach Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iza32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iza32 » 25.05.2007 12:48

Proszę o pomoc, chcę po raz pierwszy pojechać do Chorwacji z małymi dziećmi, poradźcie mi jakiś naprawde dobry apartament w okolicach Makarskiej,blisko plaży możliwie najdrobniejszej, blisko centrum .
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 25.05.2007 13:03

ha - na dzieci chce nas wziąć - nas! - stare misie na sztuczny miód brać, ha ha ha

(żartowałem, oczywiście :twisted: ), Krystof
ps. za chwilę się dowiesz więcej na temat opcji szukaj, precyzowania pytań, itp ... no chyba, że kogoś spłoszyłem ... :twisted:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 25.05.2007 13:18

Oj Krystof, pomógłbyś dziewczynie, a nie od razu straszył, że będą ją straszyć :lol: :lol:
Iza, może w tym wątku coś znajdziesz: forum/viewtopic.php?t=9968&start
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 25.05.2007 13:57

iza32 napisał(a):Proszę o pomoc, chcę po raz pierwszy pojechać do Chorwacji z małymi dziećmi, poradźcie mi jakiś naprawde dobry apartament w okolicach Makarskiej,blisko plaży możliwie najdrobniejszej, blisko centrum .

Podaj swojego maila to podeślę parę adresów :D
POLAND
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) POLAND » 25.05.2007 18:44

Moge też poprosic jakieś namiary : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
iza32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iza32 » 25.05.2007 18:54

Ewa Zuber napisał(a):
iza32 napisał(a):Proszę o pomoc, chcę po raz pierwszy pojechać do Chorwacji z małymi dziećmi, poradźcie mi jakiś naprawde dobry apartament w okolicach Makarskiej,blisko plaży możliwie najdrobniejszej, blisko centrum .

Podaj swojego maila to podeślę parę adresów :D

Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marek2006
Globtroter
Baska Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek2006 » 27.05.2007 11:39

Ja też jeżdzę od lat i zawsze miałem małe dzieci(trójka co 5 lat)ale zawsze jechałem w ciemno i nie miałem problemów z kwaterą.Przynajmniej nie kupuję kota w worku.Owszem w ub roku w Baska Voda było trochę problemów a to dlatego że była spora grupa i wszyscy chcieli mieszkać razem,ale dla jednej rodzinki-no problem.Pozdrawiam
mesyjasz
Globtroter
ja też proszę namiary na apart.

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesyjasz » 27.05.2007 16:19

Prosze jakieś namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Warunki podobnie jak IZA (chcę zabrac małe dzieciaki,4 i 2)
THX :lol:
nuno
Autostopowicz
ja też poprosze jeżeli to nie problem ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) nuno » 12.06.2007 08:11

Dzień dobry
Mam taką samą prosbę jak poprzednicy. Będę wdzieczny za parę dobrych adresów. Ja też jade z małymi dziecmi (jedno ma 8 miesiecy) i zależy mi na czymś naprawde dobrym. Chodzi o samą MAKARSKĄ.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

będę bardzo wdzięczny za pomoc

pozdrawiam
LABANDER
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABANDER » 12.06.2007 08:17

wpisz na google: makarska totić!! fajnie i tanio
p.s. a kiedy jedziesz? bo my z 6-letnią Majką jedziemy ok.24-06 do 06-07 " w ciemno" w okolice Vodiće. pozdro
Pilek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pilek » 12.06.2007 12:38

Poszukuje apartamentu dla 4 osob - 2 małżeństwa w okilcach makarkiej , jak ktos ma pewne namiary to poproszę o info na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , z góry dzięki

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone