Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Namioty Vacansoleil na Bijela Uvala i Terme Catez (Słowenia)

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2010 11:26

SingSing74 napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi.

Wakacje już zarezerwowałem.
Uciekały terminy rezerwacji pod koniec sierpnia i nie mogłem dłużej czekać.

Udanego pobytu :D
a opiniami Darka1 się nie przejmuj, jak pewnie zauważyłeś to taki "nasz forumowy folklor" :wink: :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.12.2010 15:45

No wie kolega. Człowiek się poci żeby pomóc innym, a tu kolega mówi że nie byłem nigdy jak campingu. Kiedy zobaczyłem przy namiocie na campingu pod maslinom wielkiego szczura wielkości kota to powiedziałem sobie nigdy na campingu. Dlatego jeżdżę na kwatery. Taki gryzoń wszystko potrafi. Rzuciłem w niego kamieniem to nawet nie drgnął. Dopiero jak rzuciłem w niego kawałkiem kiełbasy krakowskiej to złapał w powietrzu i powoli odszedł pod prysznice. Skóra ścierpła mi. Czesi i Francuzi szybko zwineli sie i w ciągu 30 minut już ich nie było. Nawet nie chcieli od gospodarza zwrotu kosztów. Węgierka darła sie w niebiosa i dopiero interwencja lekarza zapobiegła tragedii. Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2010 17:07

darek1 napisał(a):Węgierka darła sie w niebiosa i dopiero interwencja lekarza zapobiegła tragedii. Pozdrawiam

Znasz język węgierski :?: 8O
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.12.2010 17:18

Krzyczała kolbász, kolbász?
No i czy była wieprzowa czy drobiowa?
iro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro » 01.12.2010 22:53

Na Bijela Uvala namioty Vacansoleil około 400m od plaży, sanitariaty około 100m. Nie wszystkie samochody mieszczą się przy namiotach.
krystian74
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystian74 » 23.12.2010 20:28

Witam. Byłem z rodzinka na Bjela Uvala 2008 roku na przelomie czerwcai lipca .Kemping jest ogromny, świetnie wyposażony i czysty ,do sanitariatów (non stop sprzątanych ) mieliśmy około 50 m. tuz obok namiotu był kran ,to dosyc ważne :wink: ,samochód może stac tylko jeden ,drugi pozostaje na parkingu przy recepcji (na terenie campu bez obaw).Do morza mieliśmy jakieś 200-300 m ,do basenów 50m ,warto poszukać w okolicy jakieś 500 m znależlismy małą plażczkę żwirkową (pilling gratis) :) .Knajpy na kempingu drogie i eeetam .Supermarket dobrze zaopatrzony na campie ,świetne pieczywo ale wszystko jakieś 20-30 % drożej niż w Konzumie ,odległym jakies 3 km na obrzeżach Poreć-i ,a :roll: w pobliżu około 2 km fajna knajpa z pysznym zarciem ,kierunek odwrotny do :roll: Poreć -i .Atmosfera super,nas kwaterował Włoch ,wjechał na skuterze między namioty ,my za nim stanął na środku wskazal kierunki i....Polacco, tam Polacco tam Polacco tam Czech tam Sweden,niet Germany OK ? Jak masz pytania to zapraszam
tomag
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomag » 09.01.2011 13:24

szukam campingu w południowej Dalmacji na którym można wynająć namiot z całym wyposażeniem
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 09.01.2011 16:29

SingSing74 napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi.

Wakacje już zarezerwowałem.
Uciekały terminy rezerwacji pod koniec sierpnia i nie mogłem dłużej czekać.
Większość opinii na necie o tych kempingach jest pozytywna dlatego się zdecydowałem. 20-26 sierpnia Terme Catez i 26 sierpnia - 03 września Bijela Uvala.
Bywałem na wielu kempingach w Europie i na każdym spotykałem lokalnych mieszkańców lasu. Jaszczurki, mrówki o rozmaitej dmc, czy też grasujące wiewiórki. Największy problem jest z mrówkami ale od tego jest magiczny biały proszek za 5 euro, którym obsypuje się namiot i mamy spokój. Natomiast jaszczurki i wiewiórki to raczej płochliwe i nieszkodliwe zwierzątka. Mam nadzieję, że innych nie spotkam :)Byłem na kempingu Mareda dwa razy i spotkałem tylko kosa i mrówki.A tak ogólnie to było bardzo spokjnie.Pozdrawiam

Jeżeli ktoś mógłby mi jeszcze powiedzieć jak jest lokalizacją namiotów Vacansoleil na ww. kempingach to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.01.2011 17:18

tomag napisał(a):szukam campingu w południowej Dalmacji na którym można wynająć namiot z całym wyposażeniem

Kamping Stobrec Split bungalowy i przyczepy kempingowe.

Kemping Nevio Orebič przyczepy kempingowe.
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Namioty Vacansoleil na Bijela Uvala i Terme Catez (Słowenia) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone