zebik napisał(a):Camp w Biogradzie to jak camp bez rewelacji - no ale miasteczko okropne, bez wyrazu z wielką mariną i miejscami brudną wodą. Odradzam Biograd nawet wrogom.
Brudna woda pewnie w porcie
Byłam tam tydzień, na pewno więcej w to miejsce nie pojadę ale brudnej wody na plaży nie widziałam...
Co do campingu to zależy co kto lubi
Sam w sobie nie był zły ale miasteczko faktycznie okropne, po drugie plaża przy campingu jak dla mnie straszna... my jeździliśmy plażować do oddalonego o kilka kilometrów Pakostane i tam było fajnie
Namioty vacansoleil... Jeździmy z nimi od tamtego roku i po tegorocznym pobycie na campingu Soline stwierdziliśmy, że nigdy więcej wakacji z tą firmą
Namioty są położone w kiepskim miejscu, bardzo blisko sanitariatów, koło, których już od wczesnego rana jest zamieszanie. Do tego akurat te sanitariaty są zbyt małe i zdarzają się kolejki, w innych miejscach na campingu są dużo większe... No i jeszcze namioty są zdecydowanie zbyt blisko siebie i nie dają żadnego poczucia prywatności...
Oczywiście będziecie mogli mieć szczęście i trafić na namiot położony troszkę lepiej, były takie trochę z boku, ale tego Wam nikt nie zagwarantuje... My mieliśmy pecha...
I muszę przyznać, że po pierwszej połowie dnia miałam ochotę zostawić ten namiot i wynająć coś w innym miasteczku... Na szczęście my wakacje spędzamy dość aktywnie, dużo jeździmy po okolicy i na campie nie spędzamy zbyt dużo czasu a baza wypadowa do poznania okolicy to była dobra
Plusem jest też fajny deptak wzdłuż morza, przy nimi kilka przyjemnych knajpek.
My tam byliśy przez tydzień w pierwszej połowie września.
Reasumując ja wolałabym stracić zaliczkę i jechać gdzieś indziej...
Tutaj znajdziesz moją relację z tych wakacji, na razie doszłam do Istria ale będzie też Biograd