Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

namioty

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 22.03.2006 12:16

Majestro
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majestro » 22.03.2006 16:22

emtomek napisał(a):a co myślicie o tym namiocie ? http://www.allegro.pl/item93509332_fabr ... edazy.html

Bywam na kempingach podczas noclegów dojazdowych tam i z powrotem...
Sam mam, co prawda bardzo lekkie i proste w rozkładaniu trzykomorowe Igloo...
Więc wyrażę tylko moją opinię: ten model wydaje się bardzo ciężki i ma niemodny kształt :(
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 09.04.2006 21:39

wiolak3 napisał(a):Osobiście nie wybrałabym Campusa, nawet gdyby dopłacili...
:evil:

Mam Campusa 2+2 od 4 sezonów.
Przeżył wichury, deszcze, burze.
Jestem z niego zadowolony

Pozdr
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 09.04.2006 22:02

ja sądze że napewno jest lepszy od wszystkich nylonków , jakie sa teraz w sprzedazy --sama mam taki podobny czeski , przeszedł 3 chorwackie burze i kilka ulew((choć niejest nowy)))-ale to moje zdanie
z doswiadczenia zeszłorocznego-- to cena tego namiotu bardzo idzie do góry przed samymi wakacjami
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.04.2006 08:54

Majestro napisał(a):
emtomek napisał(a):a co myślicie o tym namiocie ? http://www.allegro.pl/item93509332_fabr ... edazy.html

Więc wyrażę tylko moją opinię: ten model wydaje się bardzo ciężki i ma niemodny kształt :(
Niewazna jest moda tylko wygoda :wink:
emtomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emtomek » 10.04.2006 13:04

szaki17 napisał(a):
Majestro napisał(a):

Niewazna jest moda tylko wygoda :wink:

Popieram w 100% - wygoda to jest to! Ten model kupiłem rok temu i testowałem na Chorwacji - oceniam jako najlepszy z dotychczasowych! (a to mój szósty namiot!) Polecam dla tych co wygodę cenią wysoko, nawet kosztem zwiąkszonej wagi :lol:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 10.04.2006 23:23

w przyszłym roku już będzie coś z nylonów - mała będzie mieć 4,5 roku więc spokojnie można pod namiot śmigać :lol: jednak konwalijki choć na 100 % wygodne jakoś przerażają mnie pod względem konstrukcyjnym :roll: - nie wiem gdzie ale ostatnio natknąłem się w jakiejś gazecie na artykuł o namiotach dmuchanych gdzie rurki = 0 tylko płachta tak jak materac tyle że wsio trzyma sie dzięki powietrzu wewnątrz materiałowych powłok. Bije się to to cos paroma stalowymi śledziemi do gleby i musi stać. Na Chorwację gdzie często nie ma gdzie zakotwiczyć szpilek i śledzi wg mnie rozwiązanie idealne :lol:
basko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basko » 16.04.2006 10:23

Posiadam namiot willowy REZEDA 5 z dwoma sypialniamyi dużym przedsionkiem.Jest bardzo wygodny mażna w nim stać.Nie zamienił bym go na żaden inny stylonowy typu igllo.Co prawda jest ciężkawy, ale przecież go nie noszę tylko pakuję na bagażnik i heja.Jest bardzo stabilny /stalowa konstrukcja/ przetrzymał już nie jedną nawałnicę w Chorwacji ,gdzie inne po prostu fruwały.
Berni
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Berni » 22.04.2006 08:32

A co myslicie onamiotach z Decathlona (Quecheta).
PZDR
Berni
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 24.04.2006 18:27

Quechua? śmieszy mnie, ale tu masz opinie ludzi, co się zajmują testowaniem różnych rzeczy turystycznych:
http://ngt.pl/forum/?p=readTopic&nr=2438

Widziałam w Cro, że wielu Francuzów i Hiszpanów tego wynalazku używa, śmieszne namiociki "kołowe"
Amonek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amonek » 05.05.2006 19:23

Berni napisał(a):A co myslicie onamiotach z Decathlona (Quecheta).
PZDR
Berni

Nawet o tym nie myśl.
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 05.05.2006 21:51

Amonek napisał(a):
PZDR
Berni

Nawet o tym nie myśl.

...i szanuj swoją kasę... :?
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.05.2006 11:11

jak jezdzilismy sami w 2-ke mielismy 3-osobowe iglo - spoko

jak bedziemy jechali za "jakiś czas" z coreczka jak ciut podrosnie to mysle, ze 4-osobowe iglo z tym ze z 2-sypialniami i srodkowym pzedsionkiem

taka mam teraz koncepcje ktora zrealizuje pewnie w 2008 roku jak mala bedzie miala ponad 2 latka (teraz ma 20 dni :lol: )
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 11.05.2006 10:31

No to rośnie nowy Cromaniak :!: :!: :!:
Niech rośnie zdrowo. Chorwacja czeka :P

Pozdr 8)
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 11.05.2006 23:38

Amonek napisał(a):
PZDR
Berni

Nawet o tym nie myśl.

co autor mial na mysli?
bo ja do extremy mam dobry firmowy namiocik sprawdzony na 5000 m.n.p.m ale na wyjazd na HR mam duzy namiot dehatlona 4 z przedsionkiem
w ktorym mozna stanac za 500-600 zł i sprawowal sie dobrze przez 3 tygodnie.
a nalezy wspomniec ze pogoda w zeszlym roku odstawala od normy, wiec namiot przezył kilkudniowe bory, jaki i towarzyszace temu imprezy
nie ma powodu do przeplacania
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

namioty - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone