Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Namiot + windsurfing

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dzawor
Plażowicz
Namiot + windsurfing

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzawor » 25.04.2011 10:53

Witam Szanownych Forumowiczów,
pierwszy raz mam zamiar jechać do Chorwacji pod własny namiot, zabieram również deseczkę. Mam takie pytanko : gdzie i ile kosztuje pole namiotowe w Istrii?
Może ktoś jedzie na początku lipca z okolic Łodzi?
Pozdr :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.04.2011 15:09

dzawor napisał(a):Mam takie pytanko : gdzie i ile kosztuje pole namiotowe w Istrii?

Witam.

Na Istrii nie ma pól namiotowych, są natomiast bardzo dobre kempingi.

Zapraszam do FAQ
dzawor
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzawor » 25.04.2011 20:11

Janusz Bajcer napisał(a):
dzawor napisał(a):Mam takie pytanko : gdzie i ile kosztuje pole namiotowe w Istrii?

Witam.

Na Istrii nie ma pól namiotowych, są natomiast bardzo dobre kempingi.

Zapraszam do FAQ

Janusz, dziękuję za szybką odpowiedz, ale wyprowadź mnie z błędu. Jeżeli dojadę do jakiegoś kempingu i zapłacę za parcele to jest to samo co pole namiotowe tyle, że w odpowiedniej strefie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.04.2011 20:17

Poczytałeś informacje w linku :?:
Jaki konkretnie kemping chcesz na Istrii, ile osób z Tobą jedzie :?:
jawor61
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jawor61 » 26.04.2011 18:57

Kemping Stupice na samym końcu Istrii półwysep Premantura to spot windsurfingowy
www.arenacamps.com/Camps/Stupice
krzkrz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzkrz » 11.07.2012 16:29

popływałeś trochę na desce czy tylko dryfowanie. Ja jadę 3 raz i chyba nie wezmę deski bo wiatru nie widzialem

Powrót do Kempingi